"Viimastel aegadel on olnud väga suur probleem sellega, et ükski telekanal ei taha võtta Miss Universumi ülekannet endale ja nüüd, kui FOX'i kanal oli nõus seda endale võtma, siis nendel oli vaja draamat ja selleks kasutati ära kahte süütut tüdrukut, kelle eluunistus oli saada Miss Universumiks," Selgitas Madli.

Tema sõnul on mõlema neiu süda murtud, sest üks ei saanud korralikku kroonimist ja teiselt võeti lihtsalt kroon peast ära.

"See tunne võib olla kirjeldamatult ebameeldiv mõlemale ja tegelikult kõige hullem on see, et kui sa oled võitja, siis kõik rõõmustavad sinu üle, aga nüüd on põhirõhk hoopis Miss Colombial, kelle kaotusest räägitakse palju rohkem, kui sellest, kes tegelikult võitis."

Madli sõnul sai organisatsioon täpselt seda, mida ta tahtis, sest missiteema on aasta-aastalt muudkui vaibunud, aga üleöö räägivad sellest ühtäkki ka kõik need, kellel pole antud teemast aimugi.

Eesti miss, kes on aastaid ka ise teletööga tegelenud, ei usu, et saatejuhi eksimus oli juhuslik: "Ma olen kõrvalt näinud väga palju selliseid asju, kuidas ja mispärast tulevad apsakad. Aga ma ei suuda uskuda, et sellise kogemustepagasiga koomik ja teleinimene, kes teeb iga päev otsesaateid, teeb sellise apsaka ja ei saa sellest kaks minutit aru. See võis olla kellegi väga õel ja halb nali ka saatejuhi aadressil."