Talsi tõdes, et juba eile öösel oli pärast seda üritust raske magama jääda, kuna emotsioone oli nii palju. "Kuidagi raske on maha laadida neid emotsioone. See oli võimas tunne, esineda ikkagi nii suurele rahvale, lisaks minu esinemisele kontserdi esimeses osas mängisime ansambliga ka õhtuses bändide osas. See rahvamass annab ikka nõnda palju seda emotsiooni tagasi. Kui veel kujutleda neid inimesi, kes seda televiisorist vaatavad. Tunne oli väga hea ja eesti keeles on ilus laulda!"

Paljud Curly Stringsi laulud on jõudnud rahva südamesse. Talsi tõdeb, et temale kui laulukirjutajale on suur austus, kui sellisel üritusel lauldakse tema loodud laule. "Loomulikult on see väga suur austus, et minu laule teatakse peast, et meid kutsuti sinna mängima."

"Kontserdi teises osas, ansamblite mängul jäi kõlama mõte, et kus on kõik naispillimehed? Naislauljaid meil ometi on, aga pillimängijaid näeb lavadel vähe. Muusikakoolid ja ülikoolid on ju ometi täis imelisi naisinstrumentaliste, kes õpivad ja mängivad väga kõrgel tasemel," tõdes Talsi, kes on ka Heino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli pärimusmuusika osakonna juhataja ja õpetaja.