Kui elu viis noore Eha Urbsalu Ameerikasse, tutvus neiu seal noore lootustandva filmirežisööri Michael Bay’ga. Nüüd meenutab Eha neid aegu nukurusvarjundiga.

Kui Eha ja Michael tutvusid, tegi mees parajasti oma läbimurdefilmi “Bad Boys”. Nüüdseks on Michaeli taktikepi all valminud meile teada tuntud filmid nagu “Armageddon”, “Pearl Harbour”, “Transformerid” jne.

”Praegu võin öelda, et Michael oli mu elu armastus,” räägib Eha värskes ajakirjas Naised.

Fantastilise ja silmaga action-filmide režissööril oli noorele neiule suur mõju. “Inimesena võis ta väga keeruline olla,” meenutab ta. Armunud neiule tundus mees imeline, kuid paljud töökaaslased väitsid, et sellise isikuga nagu Bay on raske koos tööd teha. Hiljuti kinnitas seda ka “Transformerite” staar Megan Fox, kes ütles, et Bay käitub võtteplatsil nagu Hitler.

”Ta on lastekodust pärit, pole kunagi abielus olnud. Tal pole ühtegi last. Ta elabki oma filmide elu, kuid pole harjunud lähisuhteid looma,” meenutab Eha ning lisab, et kohtudes ei  Michaeliga ei osanud ta veel õieti inglise keeltki. “Me olime väga nunnult koos, aga olime põhiliselt vait.”