Nimelt sõlmisid Lõuna-Korea muusikatuusad Ehaga lepingu tema USAs ilmunud albumi digitaalseks allalaadimiseks. Muus osas möödub Eha elu vaid ühelt tähtsalt peolt teisele kiirustades, kirjutab SL Õhtuleht. Näiteks Grammy
afterpartyl
nägi naine Paul McCartneyt. Ametlik järelpidu, teab Eha, on siiski täielik jama, ja parimad peod on hoopis plaadifirmade korraldatud.

„Mina läksin näiteks EMI peole, kuna nemad on mu Itaalia kirjastajad. Tutvusin paari suure plaadikompanii tegelasega. Juba järgmisel nädalal sõidan New Yorki, kus mul on paar kohtumist.”

Enne peole minekut mõtles Eha hoolega, mis selga panna. Valik langes liibuva punase kleidi kasuks, sest pikk blond punases ei jää Eha sõnul kunagi tähelepanuta.

Juba järgmisel päeval pidi lauljanna üles astuma Lõuna-California osariigi muusika auhindade üleandmisel. Suure jooksmisega unustas ta oma kõrvarõngad maha, kuid tema boyfriend lahendas olukorra kiiresti: „Georg (Miami kinnisvara ärimees — toim.) laenutas minu jaoks mingisugused 20 000-dollarilised ehted kõrva ja käe peale.”

Terve järgmine päev möödus Pulp Fictionile muusika kirjutanud Dick Dale’i jahil. „Küsisin, kas ta teeks minuga koostööd. Ja ta lubas teha!”