EHA URBSALU on naine, kes teab, mida ta elult tahab. Kuigi tema südames on uus mees, ei lase ta enam kunagi oma tahtmistel armusuhte pärast untsu minna!

Kui Eha 90ndatel Ameerikasse Supermodel of the Worldi konkursile sööstis, polnud tal veel aimugi, et juba varsti on tal selle riigi kodakondsus. Kusjuures ta ei kuulunud nende hulka, kelle eluunistus oli pääseda Suure Lombi taha õnne otsima. Kuid just enamjaolt seal on ta viimased ligi viisteist aastat pesitsenud.


Alguses tegutses ta kolmel rindel: töötas modellina, püüdles näitlejaks, südames unistas aga lauljakarjäärist. Kuigi talle on kuuldavasti jälle lubatud üks pirakas roll New Yorgis kirjutatavas filmis, ei usu elus palju kõrvetada saanud naine midagi enne, kui on seda ise käega katsuda saanud. Loomulikult tahaks ta väga näidelda filmides, kuid see ei ole sugugi lihtne.


Et millelegi pühenduda, on vaja palju aega. Seda on aga 34aastasel Ehal vähe. Eriti kui arvesse võtta need kaks aastat, mis tänu tema kunagisele kavalerile, toona seljakirurgina töötanud Munir Uwaydahile ja Eesti Miss Estonia ‘98 Kadri Väljaotsale ning nendega seonduvale intriigile kaduma läksid. Nagu Eha leiab, võib igal inimesel juhtuda, et satud kokku vale tüübiga ja tegeled millegagi, mis viib sind õigelt teelt kõrvale, ning alles hiljem mõistad, et see oli raisatud aeg. Kadumaläinud aega kahetseb Urbsalu väga, kuid selle üle nutta ei ole tema arvates ka asjalik. 

Loe lähemalt 29. novembri Kroonikast