Millega on tegu?

“Toote eesmärgiks on stimuleerida kollageeni moodustumist naharakkudes ja seeläbi anda huultele volüümi ning joonistada paremini välja huulekontuur,” rääkis Christian Diori esindaja Eestis Piret Susi Publikule.

Publiku toimetus otsustas testida Dior Lip Maximizer Collagen Active huuleläiget, mis hetkel kõige populaarsem huuletoode Diori valikust.

Piparmündised huuled

Huuleläige on mõnus — piparmündilõhnaline ja paneb huuled kohe pärast kasutamist veidi õhetama. Kasutame seda kolm korda päeva jooksul. Meie eesmärk on välja uurida, kas huuled paisuvad tõesti nii suureks, nagu juhtus Anna-Maria Galojaniga?

VAATA FOTOSID ENNE Diori kasutamist:

Läige teeb huuled mõnusalt pehmeks ja mõjub külma ilmaga väljas käies hügieenilise huulepulga asemel. Allergiat, millest Galojan Kroonikale pajatas kolmel Diori läike testijal ei teki. Huuled ei lähe ka paiste.

Kolm päeva hiljem tuleb tõdeda, et tegemist on tõeliselt hea tootega — superläige annab huultele visuaalselt volüümi, kuid plahvatuslikku paisumist, nagu Galjonail toimus, testijate huultega ei juhtunud. Võib-olla teab Galojan midagi, mida meie ei tea?

VAATA FOTOSID PÄRAST Diori kasutamist: