"Mul on teile väike pakkumine sõbrad... Vahetada minu limusiin kaheks nädalaks mõne teise tagasihoidliku auto vastu," kirjutab Saluste pöördumises oma sõprade poole ja pakub oma uhket nahksisuga BMW-d kellelegi sõitmiseks, oodates ise vastutasuks märkamatut automasinat. Ilmneb, et Saluste on nüüd ilma jäänud juhiloast.

"Sõitsin päikseloojangul Tallinnasse. Lubadeta liigeldes on liiklusreeglid sinu "teine mina". Natuke olen juba harjunud," jätkab Saluste poeetilises pöördumises. "Äkki ilmus suvalisest kohast politsei Škoda. Jäin liiga kauaks nende silme alla vagatsema," tõuseb Horre Saluste olustikukirjelduses pinge.

"Hoolimata minu madalast profiilist anti peatumismärguanne. Andsin süüdimatult sõbra load ja sain konkreetse vastuse: "Need ei ole teie omad, te olete Horre Saluste"," tunnistab Saluste oma käitumist ja valedokumentide esitamist.

"Meenusid kangelaslikud põgenemised, ja minu lindprii enesehinnang viskles valust. Raskendavate asjaolude tõttu ootab nüüd terve nädal lehtede riisumist või lume rookimist," viitab Saluste ilmselt ühiskondlikult kasulikule tööle. Saluste lisab: "Ühtlasi annan ka konsultatsioone, kuidas liiklustrahve mitte maksta."

2015. aastal ilmnes, et veefiltribisnis on Horrel pigem tahaplaanile jäänud ning härra tegutseb vanalinnas ökopoes, müütades nii smuutisid kui tooršokolaadi. Toona vääris Saluste taas mainimist, sest kruvis järjepidevalt oma autol registreerimismärke maha, et mitte parkimise eest tasu maksta. Loe sellest siit: DELFI VIDEO ja FOTOD: Otse teolt tabatud! Juhid eemaldavad vanalinna krõbedast parkimistasust pääsemiseks autolt numbrimärgid