Jutt käib aastast 2008, mil Rihanna oli alles 17-aastane ning tegutses Jay-Z plaadifirma all noore ning tõusva tähena, kirjutab Page Six.

Hakkasid liikuma kõlakad, et räpparmogulil ning tema protežeel on tekkinud afäär ning mees asunud Beyoncét alatul moel petma.

Autor nendib, et tegelikkuses oli tegu täieliku jampsiga ning Jay-Z ja Rihanna suhe oli publitsisti väljamõeldis ning kuulujutu eesmärgiks oli Rihanna kõmumeedias pildile saada.

Paraku mõjus lugu Beyoncéle siiski löögina ning naisena, kes petmist ei tolereeri, jättis segaduses olles Jay-Z tervelt aastaks maha, teadmata, keda uskuda ning keda mitte. Autor kinnitab, et nüüdseks võib naisi omavahel sõpradeks pidada ning ammune lugu on seljataha jäetud.

Väidetavalt oli lugu ka kurikuulsa liftiloo sütitajaks, kus turvalindilt on näha, kuidas Beyonce õde Solange ründab peolt lahkudes liftis füüsiliselt Jay-Z'd. Raamatu autor kirjutab, et kuulu järgi sai tüli alguse sellest, et Jay-Z soovinud Rihannaga edasi pidutsema minna ning tõmmanud sellega vana vaenu üles.