Internetiportaali Paf.com juht Allar Levandi sõnul on elektriautode tehnoloogia ja Eestit kattev kiirlaadimispunktide võrgustik jõudnud tasemele, kus elektriautoga saab kiirelt ja muretult liikuda kõikjale Eestis. "Kavatseme Emiliga kindlasti võita, kuid mul on tunne, et seda võidusõitu meie jaoks lihtsaks ei tehta ja kindlasti leidub teekonnal Tallinnast Haapsallu meie jaoks üllatusi," muigas Levandi.

Reede keskpäeval stardivad ratturid Laagri Rimi juurest Keila, Padise ja Haapsalu suunas. Samal ajal alustavad Rutiku ja Levandi stardipaigas elektriauto laadimist. "Peaasi, et laupäeva õhtuks kohale jõuame, siis astub Emil lavale koos Compromise Blue-ga ja tahaks väga juubilari ikka Haapsalu piiskopilinnuse suurel laval rahva seas kuulata," sõnas Levandi.
Augustibluusi korraldaja Indrek Ditmann ütles, et võidusõitjad peaksid jõudma Haapsalu Kultuurikeskuse ette orienteeruvalt kella 14:30-ks, mil sealsamas algab Augustibluusi avaüritus.

"Ratturite võimekuses kellaaegadest kinni pidada ja avaürituseks kohale jõuda, ma ei kahtle, kuid siiralt loodan, et Emil ja Allar end mõnda laadimispunkti jämmima ei unusta ning samuti festivali avamiseks kohale jõuavad," naljatles Ditmann.
Võistluse start on kell 12:00 Laagri Rimi elektriautode laadimispunktis.
Eeldatav finišiaeg kell 14:35 Haapsalu Kultuurikeskuse ees.