Sheeni sõnul teadis naine, keda kohtus tuntakse kui Jane Doe, väga hästi, et tal on HIV. Jane ütleb aga, et tegemist on valedega, vahendab TMZ.

Näitleja endine voodipartner väidab, et arstid käskisil tal õige ravi saamiseks välja uurida, millised ravimeid Sheen kasutab. Enne mehelt aga info saamist sunniti teda allkirjastama konfidentsiaalsuslepingut. Ta saabus Charlie Sheeni koju, kus ees ootasid neli relvastatud meesterahvast. Jane Doe väidete kohaselt juhatati ta garaaži, kus tal kästi dokumendile alla kirjutada.

Venemaalt pärit naisterahvas paraku kõige paremingi inglise keelt ei mõista ja seetõttu oli ta suurest hirmust nõus dokumendile alla kirjutama. Sheen lükkab aga kõik naise väited tagasi — tema sõnul oli neil intiimne suhe ja nüüd tahab ta vaid temalt raha välja pressida.

Tegu pole esimese taolise kohtuasjaga, paljud naised on nii-öelda kapist välja tulnud ja nõuavad Sheenilt nüüd raha. Sheen teatas 2015. aasta novembris, et kannab HI-viirust: “Olen siin selleks, et tunnistada: olen HIV-positiivne,” lausus ta telesaates “Today Show”.