Poliitikakaugele naisele ulatati arvamusküsitluste järgi toona juhtivate poliitikute pildid (Indrek Tarand, Siim Kallas, Marina Kaljurand ja Edgar Savisaar) ning piltide seast valida välja esikolmik. Kerro sõnas koheselt, et keegi on pildipakist puudu: “Keegi tuleb veel juurde, siin ei ole kõik, kuues tuleb ka. Keegi tuntud nägu, kes saab sinna läbi kavaluse.” Samas tõdes Kerro, et presidendivalimiste nii-öelda “must hobune” on kandidaadina nõrk.

Pildipakki oli "jokkerina" sokutatud ka Toomas Hendrik Ilves, kes seaduse kohaselt kolmandaks ametiajaks kandideerida ei saanud. End poliitikakaugeks pidavat sensitiivi siiski haneks tõmmata ei suudetud – Ilves pidanuks Kerro arust puhkama minema ja tegelikkuses ta seda teebki.

Marina Kaljurand sai kohe kindla "ei". Potentsiaalsete presidentidena tõmbas nõid pakist välja Edgar Savisaare ja Indrek Tarandi. Siim Kallase suhtes oli sensitiiv kõhklev, sest üks esikolmiku koht pidavat minema kas Kallasele või eelpoolnimetatud uustulnukale.

Nõid pani panused viimasele ehk lõpuks jäid sõelale Savisaar, Tarand ning müstiline uus tulija.

Aasta hiljem on seis aga hoopis niisugune: Riigikogus kandideerisid presidendiks Allar Jõks, Siim Kallas, Mailis Reps ja Eiki Nestor, võimalike kandidaatidena asusid riigipeaks pürgima ka Marina Kaljurand, Mart Helme ja Urmas Paet.

Riigikogus toimunud presidendivalimiste kolmes voorus jäi riigipea valimata ning seega asutakse Eestile uut riigipead valima 24. septembril toimuvas valijameeste kogus. Otse jõuavad valimiskokku Reformierakonna kandidaat Siim Kallas ja Keskerakonna kandidaat Mailis Reps, kuna nad kandideerisid riigikogu kolmandas voorus. Uute kandidaatide ülesseadmise õigus on vähemalt 21 valimiskogu liikmel.

Nagu öeldakse, on ennustamine tänamatu töö ja isegi Eesti ühe esisensitiivi tulevikunägemused ei pruugi siiski kokku langeda poliitilistes ringkondades puhuvate tuultega. Ometi, kui Kerrol paluti ennustada viimaste riigikoguvalimiste eel, õnnestus tal valimistulemusi üllatavalt täpselt ennustada.