Öeldakse, et käbi ei kuku kännust kaugele. Enrique Iglesiase puhul on see täiesti tõsi. 35aastasena on ta juba peaaegu sama edukas kui tema legendaarne isa Julio Iglesias.

Enrique Iglesias on parasjagu maailmaturneel oma üheksanda stuudioalbumiga Euphoria, millel pooled laulud on inglis-, pooled hispaaniakeelsed. Ehkki naisi langeb tema jalge ette samamoodi nagu omal ajal tema isa jalge ette, eelistab ta juba aastaid pühenduda vaid oma tüdruksõbrale, endisele vene tennisestaarile Anna Kurnikovale. Juliol kulus 20 aastat, enne kui ta Miranda Rijnsburgeriga oma teise abielu sõlmis. Paaril oli selleks ajaks juba viis last. Enrique näeb end kunagi tulevikus samuti pereisana, kuid abiellumisega pole temalgi kiiret - ta on eluga rahul sellisena, nagu see on.

2010 oli sulle suurepärane aasta. Kuidas sul 2011. aastal on läinud?

Möödunud aasta oli vaimustav ja 2011. aasta poleks saanud paremini alata. Kaks mu täiesti erinevat laulu jõudsid esimest korda minu karjääri jooksul USA edetabeli tippu. Ja nüüd on mul käsil turnee, mida ma tohutult naudin. Minu Euroopa reis läheb suurepäraselt.

{poolik}

Kuidas sa maailmaturneeks valmistud? Kas sa teed trenni?

Parim trenn on laval olemine. Esimesed nädalad on rasked, sest see on nagu trenniga taasalustamine. Nüüd, kui möödunud on mõned kuud, tunnen, et olen paremas vormis kui kunagi varem. Adrenaliin on sõltuvusttekitav - kui ma kord juba laval olen, ei taha ma enam ära tulla. Ma püüan puhata ja magada nii palju kui võimalik. Ja mitte telefoniga rääkida. See aitab mul häält hoida.

Artistid räägivad tihti üksindusest. Kas tunned end üksildasena?

Üksindus on tunne, mis painab paljusid artiste, sest mööda ilma rändamine teeb sinust nomaadi. Sa ei ole kodus oma voodis, ja see paneb mõtlema. Aga mul ei ole selle vastu midagi. Üksindus sobib mulle. Kõige tähtsam on see, et ma naasen koju, mida ma jagan oma tüdruksõbra ja koeraga. Siis kaob ka üksindus.

Kas sul on veel täitumata unistusi?

Minu unistus on areneda muusikaliselt ja kunstiliselt. Ja ühel päeval võiksin ma olla õnneliku perekonna pea.

Inimesed räägivad tihti sinu ja Anna kihlumisest ja abiellumisest, tema võimalikust rasedusest. Kas te olete abiellumisest rääkinud? On see teil plaanis?

Anna pole rase ja ma ei arva, et me peaksime abielus olema. Oleme Annaga õnnelikud sellistena, nagu me oleme. Ma ei usu, et abielu teeks mind õnnelikumaks. Aga Anna armastab lapsi ja temast saaks suurepärane ema.

Kas sa näed oma tulevikus lapsi?

Mulle meeldiks see, aga praegu pole selleks õige aeg.

Mida Anna arvab?

Anna ütleb, et minust saaks fantastiline isa, aga ma leian, et siis oleks tal kaks last majas.

Mida Anna sulle annab?

Palju asju - stabiilsust, kiindumust, meelerahu, naeru.

Mida te vabal ajal oma Miami kodus teete?

Mulle meeldib lõõgastuda oma tüdruksõbra ja koeraga, lõbutseda sõpradega merel, veesuuskadel sõita ja kalal käia. Kui ma ei ole kodus, meeldib mulle tundma õppida linnasid, kus ma parasjagu olen. Kuigi tavaliselt pean ma piirduma raadiojaamade ja kontserdisaalidega.

Kuidas sa isa abikaasa Miranda ja nende viie lapsega läbi saad?

Fantastiliselt. Nad on õnnelikud lapsed, üldse mitte ära hellitatud. Usun, et mu isa naudib praegu isarolli rohkem kui 20 aastat tagasi. Mul on selle üle hea meel.