On"s põhjus selles, et Enrique Iglesias (33) on pedantne puhtusefriik või allergik, aga Tallinna kontserdi korraldajatelt nõuab ta laitmatut puhtust. Lisaks peab ruumis, kus laulja ihuliikmeid sirutab, olema eratualett ja mõnus temperatuur.

Enrique nõudmised ei olegi nii pöörased kui Madonnal, kelle siin viibides peab väidetavalt isegi õhuruum ta kohal olema lennuliiklusele suletud! Lavataguses vajab Iglesias valgustatud meigipeeglit, dušinurka ning eraklosetti, kus asju õiendada. Et look oleks nii kuis peab, nõuab Iglesias täispikkuses peeglit - ülejäänud soovid, nagu riidepuu, froteerätikud ning karp Kleenexit, ei mõju ka just anomaalselt.
Pole teada, kas ta siin üldse ööbib, kuid igaks juhuks peab Enriquel olema kohe võtta hotellituba kahele! Siin ei ole midagi kummalist - poolteise aasta eest, kui Enrique hääl Saku Suurhallis viimati kõlas, leevendasid tema üksildast ööd meeleldi eestlannad Anett Armin ja Elina Kann. 
Meeskonna õhtusöögil nõuab artist aga portselannõusid ning kokkamist kohapeal, mitte toidu kohaletoomist metallnõudes. «Toidu kvaliteedile, värskusele ja serveerimisele tuleb suurt tähelepanu pöörata,» seisab soovilehel. «Kui meie arvates on toit vastuvõetamatu, pakkuge alternatiive, näiteks valikut take-away-menüüdest.»