Mitmetel muusikaauhindade jagamise galadel puhta vuugi teinud muusiku ja helilooja, ansambli Eliit laulja Vaiko Epliku elus on segased ajad – oma tegemiste juures alati pere toetust hinnanud Vaiko ja tema abikaasa Kristeli ühisesse loosse sigines vale noot, ebakõla, mis vallandas lahutusprotsessi.

Kristel (31) ja Vaiko Eplik (32) on suvest saati klassikalises armukolmnurgas, kus kolmandaks liikmeks osutus Evar Anvelt (33), avalikkusele tuntud kui elektroonikabändi Tehnoloogiline Päike looja ja alustala. Duetis kuulsa muusikapere võsu, Kukerpillide Toomas Kõrvitsa poja Mihkliga võidutses Evar enam kui aasta eest muusikaauhindade galal, kui Tehnoloogiline Päike tunnistati aasta parimaks elektroonikaartistiks.
Vast lõõmavad kolmiku vahel kired siiski sellevõrra vähem, et Evarit ei peeta kuluaarides perelõhkujaks – väidetavalt oli Vaikol ja Kristelil lahutusprotsess käsil juba enne, kui Kristel ja Evar teineteise leidsid. Elu oma paratamatuses! Isegi pärast seda, kui George Harrison oli Ringo Starri naisega tiiba ripsutanud, mahtusid mehed The Beatles`is ühele lavale mängima...