Owe Petersell pitsitas paari koheselt küsimusega, et kas nende suhe sai alguse klassikalisest klišeest, et näitlejanna soovis paremat rolli saada ja seetõttu läks produtsendiga suhtesse. Mõlemad naersid selle peale ja lükkasid sellise väite koheselt ümber.

Ergo Kuld tõdes, et Grete Kleini sattumine tema produktsioonifirma Kassikuld seriaali oli suur juhus, millele mees isegi alguses vastu oli. "Ma olin sellele kategooriliselt vastu, mingisugune ilmatüdruk, ma olin kindel, et tema oskused on null!"

Kuid siis läks näitlejate valikuga kiireks ning Ergo Kuld koos stsenarist Martin Algusega andsid Gretele võimaluse. Ergo lõõpis saates, et alguses meeldis Gretele hoopis Martin Algus.

"See ei läinud isegi kusagile kaugemale, ta muutus mulle lihtsalt sümpaatseks, Ergo natukene liialdas," vastas naerdes Grete.

Ergo Kuld kiitis Grete näitlemisoskust, eriti tõi ta välja naise võime rollis kohal olla ning säilitada külm lavanärv.

Kuld tunnistas, et suhe Gretega juhtus ajapikku. "Algselt olime me töö pärast sunnitud suhtlema, pikka aega oli kokkupuuteid. Sotsiaalmeedias hakkasime mingil hetkel rohkem suhtlema. Ühel hetkel kujunes see sümpaatiaks. Meil kummalgi ei olnud seda mõtet, et see võiks edasi areneda," tunnistas Ergo. "Kuidagi see murre tekkis, lihtsalt oli õige aeg ja õige koht," lisas Grete.

Saatejuht uuris, et kas Ergol kunagi sellist tunnet ei olnud, et Grete tema liigast väljas oleks. "Mul oli pigem kindlasti ka seda, kuid ma ei seleta endale seda niiviisi. See oli kindlasti kuskil olemas," tunnistas Ergo ja lisas, et rohkem pelgas ta Gretega suhtesse minnes suurenevat avalikkuse tähelepanu.

Ergo tõdes, et Grete on hoopis teistsugune inimene sellest, kellena ta meedias näib. "Ta oskab ennast väga hästi viia ennast meedia rolli. See Grete Klein, keda ma nägin meedia vahendusel, see ei sümpatiseerinud mulle absoluutselt," tõdes Ergo.

Owe Petersell uuris paari käest, et kas olemas on ka pulmaplaanid. Ergo sõnas, et "on", mille peale Grete naeris ja pakkus, et tõenäoliselt on need plaanid kuskil Ergo laua läheduses, sest tema neid veel näinud ei ole.