Jõululaupäeval Tartu ärimehe Taavo Toomsalu sõbrannale üllatusena esinema pidanud Erich Krieger saabus Tallinnast taksoga, kaasas end laulja mänedžeriks nimetav mees, mõlemad paraku maani täis. „Kui ma majast välja tulin, siis Krieger parajasti kuses,” rääkis Toomsalu SL Õhtulehele.

Kui majast väljus Toomsalu ämm ja nõudis toimuva kohta selgitust, lubas Krieger kõik ära kägistada ning niisama tappa anda. „Selle aja jooksul — ma ei tea, kas ta ei saanud seda püksi, aga igatahes pissis ta end täielikult täis. Hüüdis siis hõu! Ja hei! ning küsis, kus tema papp on.” Laulja küsis eraesinemise eest 10 000 krooni.

Seejärel kukkus ta koos kitarriga ning oksendas. Kuna Krieger teatas, et kui pappi pole, siis tema ei esine ning läks solvunult autosse. Seejärel asus esinema ja räuskama mänedžer. Lõpuks üritasid kuulus laulja ja tema mänedžer koos hoopis kõrvalmajja sisse trügida.

Krieger nimetas kõike seda seniilseks jutuks. „Saabusime kohale, aga ma nägin, et seltskond on ise juba päris hoos ja pidutsenud. Otsustasin mitte esineda ja sõitsin minema.”

Ta küsis retooriliselt, et kui ta nii hullus seisundis oli, kuidas sai ta siis järgmisel päeval rahva ees esineda ja seda veel tippvormis. „Ärgu see Toomsalu krooksutagu.” Krieger arvas, et ilmselt andis viimane taksojuhile raha viisakusest või… tema ka täpselt ei tea miks.

Kingitus, mis Krieger Toomsalu naisele esinemise vahel üle andma pidi, kadus koos lauljaga.