Kuidas edasi? Mida soovitavad mainekujundajad olümpiavõitjale, IRLi liikmele Erki Noolele (42), kes leidis, et homoseksuaalsus on nakkav, soovitas vältida praktiseerivate geide seltsi ja põhjustas sellega... tohutu meelepaha!

Lugu sai alguse, kui TV3 uuris, mida arvavad poliitikud samasooliste abielude seadustamisest. Priit Sibul IRList arvas, et Eestis seda lubada ei saa! «On igasuguseid kõrvalekaldeid, on inimesi, kellele meeldib loomadega ka,» leidis ta. Avaldus vihastas seksuaalvähemuste õiguste eest võitlejat Lisette Kampust, kes saatis IRLi riigikogu fraktsioonile protestikirja. See ajas omakorda Noole turri – poolte vahel lahvatas debatt, meilivahetus, mille avaldas Eesti Ekspress. Nii jäi Sibul suurema nüplita ja Nool sai kogu koosa – sotsiaal- ja tavameedias mõisteti Erki teiseviha pärast üheselt hukka.
Tuntud suhtekorraldusbüroo Rull & Rumm juhataja Ivo Rull soovitab Noolel  teadvustada, et poliitik ei saa e-kirju saates üldjuhul eeldada, et need jäävad konfidentsiaalseks. Samuti soovitab Rull: ära torma võõrasse sõtta!