EVA LONGORIA (32) on koduperenaine, kuid meeleheitest pole tema juures märkigi. «Meeleheitel koduperenaiste» staar abiellus Prantsusmaal korvpallur Tony Parkeriga (25).

Abielu registreeriti 45minutilise tseremoonia käigus Pariisi raekojas — seda nõuab Prantsuse seadus. Longoria kandis Chanel couture’i roosat spetsiaalselt talle disainitud kleiti. «Eva saatis mulle nii armsa kirja, paludes mul disainida endale kleit. Ma ei suutnud vastu panna soovile teha ta õnnelikuks,» rääkis Karl Lagerfeld vahetult enne pulmi antud intervjuus.

Päev hiljem vandus paar veel kord truudust kiriklikul laulatusel Pariisi Saint-Germain l’Auxerrois’ kirikus ümbritsetuna 300 külalisest, kellest paljud olid «maale toodud» Hollywoodist. Seejärel viisid bussid glamuurse seltskonna vastuvõtule Pariisist 34 miili kaugusel asuvasse 17. sajandi lossi. Noorpaar toimetati sinna mustas Rolls-Royce’i limusiinis.

Laulatust ja pulmapidu ümbritses nii tihe saladuseloor, et fotoaparaatidest ja mobiiltelefonidest pidid lahti ütlema isegi Hollywoodi külalised. Kohal olid Eva kolleegid Teri Hatcher (koos tütre Emersoniga), Nicollette Sheridan (ilma peigmehe Michael Boltonita) ja Felicity Huffman (abikaasa William Macyga). Marcia Cross jäi kahjuks koju kevadel sündinud kaksikuid kasvatama. Külaliste seas olid ka näitlejad James Denton ja Ricardo Chavira, «Meeleheitel koduperenaiste» looja Marc Cherry, Prantsuse jalgpallistaar Thierry Henry (kes täitis peiupoisi kohustusi) ning terve rida Parkeri San Antonio Spursi meeskonnakaaslasi.

Kuulsaid külalisi oli veelgi: näiteks Victoria Beckham, Michael Douglas ja Catherine Zeta Jones, Jessica Alba ja boyfriend Cash Warren, Terrence Howard, Sheryl Crow, Jamie Foxx ja Lionel Richie.
Parker on sündinud Belgias ja kasvanud Prantsusmaal. Noorpaar lubas juba novembris kihludes, et pulmad toimuvad Parkeri kodumaal.

Pruut kandis Angel Sanchezi siidist merineitsikleiti, peigmees musta ülikonda. Vastuvõtt Vaux le Vicomte’i lossis (millest ammutati omal ajal inspiratsiooni Versailles’i ehitamisel) oli muinasjutuline. Lossi rent viieks tunniks maksab 47 596 dollarit. Longoria ja Parkeri käsutuses oli ajalooline hoone kaks päeva. Raha on noorpaaril jalaga segada, sest pulmapeo kajastamisõigus müüdi kahe miljoni dollari eest Briti seltskonnaajakirjale OK!.

Longoriale on see teine abielu. Ta lahutas seriaali General Hospital näitlejast Tyler Christopherist 2004. aastal pärast kaks aastat kestnud liitu. Parker abiellus esimest korda.
Pulmatrall algas nädal varem Lõuna-Prantsusmaal. Paar seilas jahiga Vahemeres ning pidas maha ühise «poissmeestepeo». Seejärel sõitsid nad helikopteriga Normandiasse, kus Parker viis pruudi vaatama kuuendast sajandist pärinevat Mont Saint-Micheli kindlust. Edasi viis nende tee Pariisi kohtuma pulmakülalistega, kellega käidi lõbutsemas Pariisi Disneylandis. 24 tundi enne pulmi korraldas paar rohkem kui 250 pulmalisele õhtusöögi Seine’il seilaval laeval.

Kui mesinädalad möödas, on Parkeril naisega kindel plaan. «See oleks isegi parem kui mu NBA tiitlid, isegi kui ma ei võrdle eraelu ja sporti,» ütleb ta. «Eva räägib sellest kogu aeg. Tahaksin tütreid, sest ma olen pärit poiste maailmast.»