Pärast lahutust presidendist kõigist oma senistest hüvedest ilma jäänud Evelin Ilvese trolli- ja üldse ühistranspordisõidud näikse olevat ehk peagi juba ühel pool. 

Väidetavalt on Evelin koos oma viimase aja lahutamatu kaaslase, hea sõbra, ansambli Tuulelõõtsutajad lõõtspillimängija Siim Rikkeriga käinud testimas erinevaid sõidukeid – eelmise nädala neljapäeval jäid nad ühe pealtnägija kaamera ette Tallinnas Sõpruse puiestee Ameerika Autos, kust Siim lahkus uue, proovisõiduks mõeldud Ford Mustang GT-ga, mille hinnad algavad 36 000 eurost!

«Evelin ja Siim Rikker tulid neljapäeval kella kahe paiku koos Ameerika Autosse,» meenutab pealtnägija. «Evelin ootas väljas ja oli nina telefonis kogu aja, noormees käis sees asju ajamas. Parklast sõitis Mustangiga minema mees ja Evelin sõitis järele hallika maastur Jeep'iga, millega nad koos olid tulnud.»

On's Siim Rikkeril kavas soetada uus auto, ja ehk isegi Ford Mustang, mis vähendaks edaspidi ka sõbranna, Evelini jalavaeva? Auto teemal Siim pikemalt siiski ei peatu. «Tänan küsimast. Minu auto teema ei puuduta avalikke huve,» arvab Siim.

Mustang oleks aga igati hea valik!

Jaga
Kommentaarid