NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki "Sobimatu"!
Järjesta: Vanemad Uuemad Parimad
09.09.2018 17:19
Igaüks ei sobigi ettevõtjaks.
09.09.2018 17:57
Anname Evelinile andeks ja arvestab 12x160=1920 tundi. 3,5720=2520 tundi. Seega Evelinil jäi magamiseks 600/105=5,7 tundi päevas ja sealjuures millegi muuga ta tegeleda ei saanud.. Normaalsel inimesel on paraku siiski 10+ tundi magamiseks ja muuks vaja. Seda enam, et ametlik päevakäive oli II kvartalis 200 eurot. Pole mõtet pa suust välja ajada, kui õieti pole elu sees tööd teinud.
    09.09.2018 18:53
    Riigipuukidel tekivad sageli luulud, et kui nad kusagil olemas on, siis teevad nad tööd. Ka magades. Kui riik on sulle aastaid kõike ostnud kõike aluspükstest autodeni, siis võib ikka katus ära sõita küll.
Anonüümne kommentaar
09.09.2018 17:57
See kommentaar on sisestatud anonüümse kasutaja "mnjah..." poolt ja on seetõttu nähtav ainult anonüümsete kommentaaride kaustas
09.09.2018 18:31
Kui annab Prantsusmaale puhkama sõita, siis pole ju hullu.
10.09.2018 10:20
Läbinisti võlts eputrilla...
10.09.2018 11:14
Mis see number 11,8 on? Normtunnid - 8 tundi päevas ja 5 päeva nädalas korrutatud selle numbriga? See on siis 40 tundi nädalas? Pausid maha arvestamata?
3,5 kuud on 14 nädalat. See on 560 tundi kokku. Nüüd siis lisame Evelyni kordaja.
560x11,8=6608.
Tagurpidi arvestades, siis töötas evelin 6608/14=472 tundi nädalas. Paraku on nädalas kui ei maga üldse, 7x24 tundi=168 tundi.
Mis see number on? Tema töötatud tunnid nädalas?
Sellisel juhul 5 tööpäeva arvestuses nn töötas evelin tegelikult 11,8/5= 2 ja veerand tundi umbes.
Nüüd leiab evelin, et tema tööaeg on ikka jõhker ja see on tema aastane tööaeg tegelikult, siis
Aastast on 52 nädalat. Kui eeldada, et evelin töötas kõik nädalad ja leiab, et 11,8 tundi aastas on tema tegelik õiglane töötamise aeg mingis toiduhaisus, siis 52 nädalat korrutatud 5 päeva ja 8 tunniga saame 2080 töötundi.
Kui eeldada, et evelin leiab, et töötab aastas 11,8 tundi, siis tuleks leida, et mitu minutit päevas evelin töötada viitsib. 2080/11,8= 176 töötundi.
Jagame selle arvu 5 tööpäevaga ja siis nädalate arvuga ja saame päeva töötundide arvu 0,7 ümmardatult. See on siis suhtarv töötundi, mis on 60 minutit.
se teeb minu kalkulatsioonide järgi, eet evelin soovib töötada 42 minutit päevas!
Mu meelest see oleks päris hea gümna lõpueksami ülesanne.
10.09.2018 11:46
pole hullu riigikogus teenid kuhjaga tagasi
Jäta kommentaar
Oled sisse logimist nõudvas kommentaariumis, anonüümseks kommenteerimiseks vajuta siia
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega