17.07.2018, 09:16
Evelin Ilvese hirmus lennukogemus kinkis talle ootamatu retsepti: hapnikumolekule jäi minut-minutilt vähemaks ja ärevus läks suuremaks...
FOTO:
Oma lemmikmaiuseks maailmas peab endine esileedi pavlova kooki, mille nautimine algab silmadega ja mida süües õnnis rahulolutunne süveneb, selgub Evelin Ilvese värskes Toidutare kolumnis.
Keerulise maiuse retsepti leidis ta aga hoopis kummalisel moel. "Kümme aastat tagasi teel Moskvast Hantõ-Mantsiiskisse olime sunnitud Aerofloti lennuki pardal ilma ventilatsioonita tund aega vastu pidama. Hapnikumolekule jäi minut-minutilt vähemaks ja ärevus läks suuremaks. Sestap süvenesin paanika vältimiseks üle pea Aerofloti pardaajakirja. Ning sealt nüüd minu Pavlova retsept pärinebki!" meenutab Evelin