Linnateatri esipaari Evelin Pange ja Priit Võigemasti armastuse loos on olnud nii intensiivset kooselu kui ka lahusolekut ja komistuskive. Enam kui kümne aasta eest teineteise leidnud abielupaari õnnistas aga kõigevägevam teise maimukesega 26. juulil, vaid kolm päeva enne nende neljandat pulma-aastapäeva!

 
Neljandal pulma-aastapäeval kiigutavad Evelin (29) ja Priit (29) oma Kalamaja Valgevase tänava puitmaja korteris kätel vastsündinud pisipõnni. Poisslapsega on kombinatsioon ideaalne, sest Võigemastide (Ametlikult kannab ka Evelin perekonnanime Võigemast, kuid näitelajana kasutab edasi neiupõlvenime Pang. - toim) esimene ühine lapsuke on tütreraas Loviise (2). Nõnda on vanuigi Priidul, habe kikkis, võimalik puhuda «poisiotsaga» pingiveerel nii mehejuttu kui ka vaadata pruute üle, ning Evelin saab lasta nõelal käia, et Loviise end tõelise printsessina tunneks.
 
Lavakas viis kokku Eesti tuntuima näitlejapaari pilgud kohtusid esimest korda teatrikoolis. See kõik poleks pruukinud üldse nii minna, sest Priit sattus lavakasse juhuslikult - äärepealt oleks temast võinud saada hoopis tele- või raadiomees. Hiljem teatrilavadel, filmides ja muusikalides mitmeid vingeid rolle teinud Võigemast oli eriala tarvis isegi essee valmis kribanud, et astuda toonase Pedagoogikaülikooli tele- ja raadiorežii erialale. Õnneks terendasid aga lavaka eksamid enne peda katseid ning läks nii, nagu minema pidi. Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakooli tarvis oli Priidul tagataskus ka paar ette valmistatud proosapala ja mõned luuletused. Nagu Priit hiljem tähendas, võeti ta temale endalegi meeldiva üllatusena lavaka XX lennu ridadesse vastu!
Kas põhjus peitus ainult ja just selles, aga publik võiks õnne tänada, et Evelin 21. keskkoolist kehvade matemaatikahinnete pärast tänavale kupatati. Pang viis seepeale dokumendid Mustamäe Arte Gümnaasiumisse ja nimelt seal avastas temperamentne neiu enda jaoks kooliteatri ning näitlemise. Katse astuda lavakasse oli juba asjade loomulik jätk.
Nii nagu Priit on saanud oma näitlejakarjääri jooksul arvukalt mängida arvestatavaid rolle ja peaosi, oli noorsandil juba teisel kursusel ette näidata rammus tunnustus: Võigemasti pärjati Voldemar Panso nimelise noore näitleja preemiaga. Varem on Panso preemia omistatud sellistele tegijatele nagu Andrus Vaarik, Elmo Nüganen, Üllar Saaremäe ja Tambet Tuisk.
#end#
Lahusoleku ajal abiellu! Kõik neli õpinguaastat olid Evelin ja Priit pea lahutamatud. Lavakool ei ole muidugi ka kaugeltki mitte selline kõrgkool, kus õppetöö lõpeb pärastlõunal - neli stuudiumiaastat elab tulevaste lavajõudude kursus kui kookon hommikust õhtuni tudeerides koos.
Seitsme aasta eest aga, kui näitlejadiplomid taskus olid, värbas Elmo Nüganen Pange Linnateatrisse, Võigemasti napsas aga Viljandi Ugala.
Alguses polnud 160 kilomeetrit vahemaagi. Pikapeale mõistis aga näitlejatar, et ütlus «vahemaa hoiab suhte värskena» päris paika ei pea, ning tuli tõdeda, et «lõpuks muutub lahusolek samuti rutiiniks». 
Priit lummas Viljandis publikut viis aastat. Evelini sõnul oli see tagantjärele mõeldes talle aga väga kurb ja üksildane aeg. Priit elas lahusoleku aastatel Viljandis näitlejate pansionaadis ja Evelin Tallinnas Kristiine linnaosas üürikorteris. Viie aasta eest aga soetas paar sellegipoolest ühise kodu Kalamajja, hoolimata sellest, et üks oli endiselt pealinna preilna ja teine mulgi «immigrant».
Evelinilt on kordi küsitud, mis siis ikkagi oli see, mis pani teda Priitu ülepeakaela ära armuma. Pange sõnul ei saa aga olla ju nii, et meeldivad ainult kellegi silmad või huumorimeel. Nõnda võitegi siinkohal lasta fantaasial lennata, sest... «Ikka kõik kokku paneb sind tõeliselt kellessegi ära armuma,» sõnas Evelin. 
Evelini sõnul olid neil lausa Hollywoodi stiilis pulmad, eraldatuna keset raba. Nii registreerimine kui ka pidu peeti sõprade koduõuel Raplamaal Tarsi talu hoovis. Selle nimel, et saaks sündmust meedias kajastada, tõusis fotograaf lausa lennukiga õhku - tõesti nagu Hollywoodis! Evelin kandis maani ulatuvat õrna valget kleiti, Priidul oli seljas hall vestkuub. Peigmees saabus pruudi juurde justkui kangelane «Viimsest reliikviast» valgel hobusel ja paar - no paar oli nagu alati omanäoline ja lihtne. Pang ja Võigemast purjetasid abieluranda 29. juulil 2005. aastal.
 
Lapseootus lõpetas kuulujutud Evelini ja Priidu elu kulges isegi pärast pulmi aastapäevad lahus - Priidul ikka Ugalas ja Evelinil Linnateatris. Esimesed tumedad pilved kogunesid abielupaari kohale aasta pärast abiellumist, kui Evelin Pang ühes sõbranna Hele Kõre ja Terminaatori poiste Jaagup Kreemi ning Elmar Liitmaaga Nukuteatris lavastust «Romeo ja Julia» lõid. Kuigi meeskond selle suurteose ümber oli muidugi suurem, silmati Evelini ja kas või Elmar Liitmaad siin-seal korduvalt koos ka ühiselt vaba aega veetmas... Kord aga varjas avalikkuse hämmeldunud tähelepanu tajunud Evelin ühes Tabasalu meelelahutusasutuses Jaagup Kreemi seltsis lustides fotograafi eest näo käte taha. Kreem seevastu vibutas kaamera suunas uljalt keskmist sõrme.
Kuivõrd nõudsid need ka meediaveergudele jõudnud seigad käärimist Evelini ja Priidu vahel, pole teada, kuid kahepidiseid arvamusi, sealhulgas sahinaid Priidu ja Evelini võimalikust lahkuminekust tekitas see küll... Paar ise oletatavat mõõna oma elus toona ei kommenteerinud. 
Tõelise pöörde, mis - taevale tänu - kriipsutas maha ka jutud näitlejapaari mõõnast, tõi aga just esiklapse ootus. Sellega läks koguni nii hästi, et Loviise sünd sobitus kenasti papa Priidu tiheda töö- ja sõidugraafiku vahele. Evelin on veel öelnud, et neil oli beebiga suisa vaikiv kokkulepe, et ta sünnib ikka siis, kui isa kodus on! Sünnitusel oli Evelinile suurimaks abiks Priit. See oli loomulik otsus. «Koos tegime, seega on ju sõnadetagi selge, et koos ka sünnitame,» lausus Evelin.
Mitme asjaolu õnnelik kokkulangevus tõi Priidu tütre sünni järel 2007. aasta märtsis Tallinnasse. Ta andis Ugalas veel viimased etendused ja asus Tallinna Linnateatri palgale. Tegelikult oli vangerdus kõigile kasulik: Viljandis ei jäänud koht Priidust tühjaks, samal ajal lahkus Linnateatrist toonane nii-öelda esinduspaar Indrek Sammul ja Liina Olmaru. Viimased põhjendasid lahkumist sellega, et on ammu soovinud linnakärast eemalduda ning pakkuda oma lastele elamisväärsemat elukeskkonda. Teatri juht Nüganen kutsuski Priidu asemele, sest kui mehel pere juba Tallinnas, siis miks ei võiks ka mees ise siin olla.
 
Emaks Hele Kõrega ühel ajal Õnneks on Loviisel ja nüüd ka väiksel mehehakatisel kaks toredat vanaema, kellega vähemalt Loviise hästi lepib, ja nii ongi emme pidanud ta ainult ühel korral teatrisse etendusele kaasa võtma. Evelin ei kiirustanud pärast esimese beebi sündi tööle naasmisega, vaid nautis lapsega pikalt kodusolemist.
Selle aasta alguses rõõmustasid aga Evelin ja Priit taas oma lähedasi beebiuudisega. Evelin jäi presidendiballil oma pilkupüüdva rohelise kleidi ja ümara kõhuga kõigile silma. Temast suisa õhkus rahulolu ja emalikkust. Tore uudis oli aga ka see, et tema parim sõbranna ja kursusekaaslane Hele Kõre jäi samuti lapseootele. Helegi oli ülimalt rahul, et sai nüüd sõbranna käest iga kell beebiteemalist nõu küsida. Omavahel jagati raamatuid, hiljuti väisati koos multifilmi «Jääaeg 3» esilinastust ja viimaseid nädalaid ootel naistel ei jäänud käimata laulupeolgi. Ka laste sünnitähtajad olid Hele ja Evelin seadnud enam-vähem ühele ajale, mõlema maimukesed pidid ilmavalgust nägema vaid mõnepäevase vahega. Esimesena pidi küll sünnitama Hele, aga läks hoopis vastupidi. Ülemöödunud pühapäeval, 26. juulil, vaid kolm päeva enne näitlejapaari Evelin Pange ja Priit Võigemasti neljandat pulma-aastapäeva, sündiski neil poeg, kes kaalus 3,5 kilo ja oli 50 sentimeetrit pikk. Juba järgmiseks päevaks olid ema ja beebi haiglast koju lastud.
Evelin ja Priit aga ei kavatse kohe kindlasti piirduda vaid kahe armastuse viljaga. Evelin on varemgi poetanud, et unistab suurest perest ja Loviisel võiks ikka vähemalt kaks õde või venda küll olla!