“Õnneks pole ma kunagi pidanud meeletult tuupima, et oma asjad tehtud saaks, ent tagantjärgi tunnistan ausalt — oleks ma veidi rohkem pingutanud, oleks ka tulemused olnud paremad,” arutleb Ventsli portaalis

Balti Filmi — ja Meediakooli magistrant Evely leiab, et palju on kinni õpetajates, kuidas nad suudavad oma ainet õpilastele edasi anda.

Evely julgustab kõiki väikesid ja suuri koolilapsi suuremalt unistama ning rohkem pingutama — teadmiste kogumine ei peagi lihtne olema vaid nõuab nagu iga asi tööd ja pidevat harjutamist.

“Juba O. Lutsu „Kevades“ ütles õpetaja Laur Tootsile: „Kui sa tervet rehkendust teha ei jõua, tee siis pool, aga tee hästi“. Pigem see variant kui üldse tegemata jätta — kui paar korda on pool hästi tehtud, küll lõpuks ka terve rehkendus lahendatud saab ja siis läheb asi juba palju lihtsamalt!” kirjutab Evely, kes muuhulgas on ka ööklubi Club Prive turundusjuht.

“Hiina vanasõna ütleb, et need, kes ei õpi, on kari riides lambaid. Kõlab küll julmalt, aga kui hästi järele mõelda — eks see nii kipub ka olema,” leiab Ventsli.