"Täna oli ilus päev. Minul oli. Küllap kõigil just nii, nagu keegi sel heal endale hinge laseb pugeda. Siiski üks mõte vaevab mind küll veel," kirjutas Sepp emadepäeval.

"See on see lugu ühest kahe pojaga emast, kelle isa on kuulus telestaar. Teate küll, kellest jutt käib. Tohutult valus on lugeda ja näha elusuuruses juhtumas seda, kuidas nõrgemale liiga tehakse. Kuidas tugevam käitub nagu eneseimetlusse uppunud kooli kiusupunn, kes võib igaühele jalaga äsada, sõimata, ja kellele jagub alati takkakiitjaid," jätkas Sepp.

"Isegi niipalju, et ülendada ta taas poliitikasse kui eeskujulik "aasta isa, aasta kristlane ja muidu mees", kui keegi, keda valijad peaksid ja saaksid usaldada kui eeskuju," väljendas Sepp oma pettumust.

"Küsin ses mõttes otse - kas minu Facebooki sõprade hulgas on kedagi, kes oleks nõus pakkuma head professionaalset õigusabi ja kui veel, siis ka teistlaadi abi, mis aitaks sellisest ohvriks tampimisest julgelt välja tulla? Ühesõnaga abi inimesele, kes seda ise ilmselgelt küsida pole julgenud, ega ka ise teeks?" küsis Sepp oma sõpruskonna käest, kas keegi oleks valmis Häli Veskarule mehega võitlemiseks abikäe ulatama.

"Ja kas minu Facebookis on kedagi, kes oleks nagu üks õige Eesti mees valmis ütlema sellele Eesti isale ja mehele, et tal ei ole õigus niimoodi käituda, et teie ei aksepteeri seda ega ole nõus temaga ühes lauses, ühel laval ülesse astuma? Et see ei ole see eeskuju, mida keegi, kes vähegi hoolib, oma poegadele pärandaks?"