"Mu keha pole ammu häbistatud. Aga eile kirjutas mulle keegi nõnda: "Helen, võta viis kilo alla, siis oled kuum!"" alustas Adamson enda postitust.

"Ma ei saa öelda, et ei tundnud seda lugedes mitte midagi. Ma ei tundnud ennast halvasti, ma ei hakanud mõtlema selle suvalise inimese pärast, et äkki ma olen paks, kuid ma tundsin sellele kutile kaasa," tunnistab lauljatar.

"Ma ei kujuta ette sellist elu, kus mul puuduvad tõelised väärtused, kui mu ainsaks väärtuseks peaks olema mu välimus ja see, mida teised minust arvavad. Kui keegi levitab arvamust, et täiesti tervislikus kaalus naine on paks, siis see on kohutav. Ma usun, et ilma mõistmata, mis on tõeliselt oluline, ei saa sa kunagi oma elus tõeliselt õnnelik olla," jätkab Adamson.

"Ma olen õnnelik selle üle, et olen piisavalt enesekindel ja ei lase enda minapilti muuta teiste inimeste arvamusest, kuid maailmas on palju inimesi, kes selliseid kommentaare südamesse võtavad. Ma lihtsalt tahtsin öelda, et ära lase kellegi öelda, kes sa oled või kes sa ei ole. Võib-olla ainult siis arstidel," lõpetas Helen ausa ja südamliku postituse.