Dempsey ja Fink abiellusid 1999. aastal ning neil on kolm last: 12aastane Talula Fyfe ja seitsme­aastased kaksikud Sullivan Patrick ja Darby Galen.

Varsti oma 50. juubelit tähistav Patrick kiitles alles hiljuti oma jumestuskunstnikust abikaasaga ning nende oivalise suhtega. "Parim asi abielu juures on see, et elul on fookus. Ükskõik, mis juhtub, kõik on hästi, kuniks on kodus pere, kes sind ootab," õhkas mees.

Ilmneb ka tõik, et paarikese lahutus ei paista kulgevat rahulikult ja ilusalt. Fink tõi dokumente sisse andes põhjuseks lahendamatud erimeelsused. Naine nõuab näitlejalt elatisraha ning ka seda et viimase varandusest määrataks talle 40 miljonit dollarit.

Samuti ei kavatse naine loobuda ehetest, mis mees talle kinkinud on, ega loovutada kübetki oma isiklikust varandusest. Naine soovib, et ka kõik kohtukulud kannaks vaid mees.

Lisaks varalistele läbirääkimistele pole lootust, et ka laste Phooldusõiguse teemal kohtuvälise lahendini jõutaks, sest ka selle küsimuse kohtuliku lahendamise vajaduse on naine lahutuspaberitesse kirja pannud. Muuseas, abieluvara­lepingut paaril ei ole.

Paraku pole see Patricku esimene abielu. Kaheksakümnendate lõpust kuni üheksakümnendate keskpaigani oli ta koos endast 27 aastat vanema naisega, Rocky Parkeriga.