“Kontserdielamus oli võimas — adrenaliin on ikka veel kehas. Meediast kriitikat kuuldes kartsin halba esitlust ja ükskõiksust Mariah’ poolt, kuid seda õnneks polnud ja kontsert oli hämmastavalt hea. Esinemise ajal suhtles ta rahvaga ja kiskus kõiki kaasa elama, samuti ka ta taustatantsijad. Lood viisid tagasi lapsepõlve, oli nostalgilisi momente ja samas ka uued hitid tõid kohati külmavärinad üle kere. Neljandast reast vaadata ja kuulata on hoopis midagi muud, kui kuskilt viimastest ridadest või rõdult — palju ägedam ja reaalsem,” õhkab suurüritust väisanud fänn, kes nägi vilksamisi enda tsoonis ka Eesti kuulsusi kontserti täiel rinnal nautimas. “Seal oli ka plakatite ja meenetega suuri fänne, kes ei suutnud üldse paigal istuda ja oleksid tahtnud hoopis tantsida, kuid kahjuks turvamehed ei lubanud ning neid kutsuti pidevalt korrale.”

Kontserdi lõppedes said meet and greet tsooni inimesed kokku A1 sissekäigu fuajees ning nende hulka kuulus ka Kadri Koppel kaaslasega. Kohal oli ka üks paadunud fänn välismaalt, kes kõlakate järgi pidavat kõikidel popstaari kontsertidel käima. Viimane oli diivale isegi kingituseks albumi teinud, kuid miskipärast Mariah seda vastu ei võtnud. “Autogramme ei saanud. Pildistamine toimus ühe kaupa ning vahetus toimus kiirelt. Rääkimist ei toimunud — ainult “tere” ja “head aega”. Ainsana sai lobiseda üks meessoost fänn, kes tuli pärast pildistamist värisedes tagasi. Reegel oli ka, et pildistamine toimus Mariah’st vasakut kätt. Sissepääsu kontrolliti fuajees nimekirja alusel, isiklikke asju ei kontrollitud, pidime vaid pildistamise ajaks need ära panema. Oma telefoni või fotokaga pilti ei tohtinud teha. Kallistada, musitada, katsuda diivat ei tohtinud,” seletab kirja saatnud fänn, kuidas lauljatariga kohtumine täpsemalt välja nägi.

“Kohtumine Mariah Careyga oli vahva, kuigi pidime ootama teda ligi 45 minutit, et paar pilti teha, mida me pole veel senini saanud. Need lubati meili peale saata täna lõunaks ning kõik said kinkekotid ja muljetasid sellest ootamise ajal, kuid meie jäime neist kahjuks ilma.”

Hoolimata pikast ootamisest ja saamata jäänud kingikottidest, ütleb koos oma õega kontserdil käinud fänn, et elamus oli nende jaoks igati võimas ja meeldejääv.