Ilmamainega Itaalia filmistaari Ornella Muti (56) tütrel, lauljatar Naike Rivellil (36) on südamesooviks esineda Eestis kui riigis, kust on pärit tema juured! Nimelt on Ornella Muti ema ning Naike Rivelli vanaema sünnimaaks just Eesti.

Artisti mänedžer leidis selleks parima võimaluse – Naike astub loodetavasti üles suvisel Õllesummeril. Ürituse avalike suhete juhi Reno Hekkonensi sõnul on selline soov omapärane. «Kui artistile on tuur paika pandud, siis enamasti isiklikele emotsioonidele esinemisriikide valimisel ruumi ei jää,» ütleb Hekkonens. Rivelli on praegu tuuril Itaalias ja Saksamaal, kavandatakse ka Baltimaade ja Venemaa tuuri.

Rivelli, kelle esinejanimi on Nayked, tegutseb mitmel rindel – ta on nii Armani, Diori kui ka Cartieri reklaamide modell, samuti Itaalia suurima telekanali saatejuht, kes on ka mitmetes filmides osalenud näitlejana.

Õllesummeri korraldajad kaaluvad praegu, kas on võimalik lauljat programmi lisada. «Kuigi ta on kallis artist ning meie programm on juba paigas, nuputame praegu võimalusi tema esinema võtmiseks,» ütleb Hekkonens.

On teisigi maailmatasemel staare, kes on Eestiga ühel või teisel moel seotud. Näiteks mulluse Eurovisiooni sakslannast võitja Lena vanaisa on pärit Tallinna lähistelt Väänast. Ka Hollywoodi filminäitleja Mena Suvari on Eesti juurtega – tema isa Ando Süvari on eestlane. Omamoodi side Eestiga on ka kunagise Led Zeppelini lauljal Robert Plantil, kes on korduvalt käinud siin esinemas ja ka eraviisiliselt külas. Mehel on Eestiga tugev emotsionaalne side – kuigi Plant on reisinud üle terve maailma, tajus ta just siin erakordselt meeldivat atmosfääri!