Häälekalt enesearmastusele rõhku pannud Merilin Taimre teatas, et lasi end kirurgiliselt lihvida. "Olen alati mõelnud sellele, aga pole kunagi kindlalt planeerinud. Elan ühe päeva korraga," avaldas blogija Publikule.

Kirjaniku lugejaskonna seas on aga kiiresti välja kujunenud vastakaid arvamusi: "sa oled väga pikalt rääkinud sellest, kuidas sa armastad enda keha sellisena nagu see on ja sa oled ärgitanud paljusid naisi seda sama tegema. Seepärast on võib-olla paljud pettunud mitte just sellepärast, et sa silikoonid paned, vaid sellepärast, et SINA, Paljas Porgand, oma keha armastaja, sellisena nagu see on, paned silikoonid." Nendib üks blogijälgijaist lisades, et neiu otsus mõjub veidi silmakirjaliku ning vastumeelsena.

"Inimesed ei mõista, et enesearmastus ei tähenda seda, et enda juures midagi muuta ei või," andis omapoolse kommentaari Taimre ise. "Armastasin väikest rinda, aga veel enam suurt."

Ühtlasi andis fitness-entusiast meile teada, et operatsioon möödus edukalt ja igati plaanipäraselt, ent taastumine on oodatust kordades raskem.

Merilini teekonnast võid lähemalt lugeda tema blogist.

Paljas Porgand kogus tuntust pidades ekskallima, fotograaf Jake Farraga Austraalias reisides reisiblogi ning avaldades video söömishäiretest. Ühtlasi on neiu jõudnud end tõestada ka kirjanikuna, olles avaldanud kolm raamatut tervislikust toitumisest.