Tegi toitumis- ja trenniplaani ise 

"Seda perioodi pole lihtne panna paika, mis kuupäeval mu ettevõtmine algas," mõtiskleb Kasearu Publiku küsimusele vastust otsides. "Trenni olen teinud järjekindlalt pool aastat, aga lõpptulemuse tõid viimased 2,5 kuud," nuputas ta lõpuks vastuse välja. Kõige märkimisväärsem on asja juures see, et nii trenni- kui toitumiskava autor on ta ise.

"Spartas polnudki mul konkreetset treenerit, Argolt sain vaid head nõu, aga kava tegin vastavalt enda keha reageerimisele ja see oli väga põnev!" jutustab Kristjan õhinal ja lisab juurde, et kui ta alustas, siis polnud konkreetset sihti, kuid nüüd pole iial enam plaanis tervislikust eluviisist loobuda, kuna üks maailma mõnusaimaid tunded olevat trennitegemine.

Kasearu: ma ei tee elus väga palju kompromisse

"Ma ei tee elus väga palju kompromisse, vaid püüan saavutada maksimumi. Seekord tahtsin katsetada enda võimeid ja see õnnestus ning ma ei näe pointi hakata nüüd suvalist jama suust sisse ajama," kinnitab ta. "Kuigi lähiajal lähen teel küll ühe McDonaldsi ringi, aga see on juba teadlik valik," muigab ta. Neile, kes soovivad tema eeskujul keha vormida, soovitab ta süüa vähem süsivesikuid ning rohkem valku ja rasva...ning teha otseloomulikult väga palju trenni!

"Eks ma nüüd hakkan endale vaikselt jälle süsivesikuid tutvustama, aga ainult häid süsivesikuid, mis tähendab täisteratooteid ja putru," räägib ta. "Hea vorm aitab muide hästi kaasa ka lavasoorituse parandamisele - jaksad kõrgemale ja kaugemale hüpata. Kuna ma mängin nii pilli kui ka laulan, siis on see ka kõik kokkuvõttes üks korralik aeroobne trenn!"

Täismõõdus pilt: