Aktimaal läheb väljapanekule ja ilmarahvale vaatamiseks üles Briti kunstniku Jonathan Yeo reedel, 9. novembril Berliinis avataval näitusel "(I've Got You) Under my Skin", vahendab Times Live.

Näituse teemaks on kaasaegne hullus plastilise kirurgia järele. Inspiratsiooniks jälgis kunstnik pooleteise aasta vältel USA ja Inglismaa plastiliste kirurgide tööd. 

Milleri maal on näitusel kontrastiks töödele, millel kujutatakse inimesi, kes on lasknud ennast kirurgiliselt "kohendada". "Soovisin oma teiste tööde kõrval esitleda pilti, mis kajastab inimkeha selle kõige imelisemas olekus ning kogu selle loomulikus ilus," sõnas kunstnik.

"Aktiportree sai Sienna Millerist maalitud tänavu juulis, paar nädalat enne tema esiklapse sündi. "See maal on kummarduseks Sienna julgusele ja enesekindlusele. Usun, et iga persoon, kelle väärtus avalikkuse silmis tema väljanägemisest sõltub, peidaks end nendeks üheksaks kuuks pigem ära," kirjutab kunstnik näituse tutvustuses.

Miller kunstnikule varem poseerinud kuuel korral. Teiste kuulsuste hulgas on Yeo oma maalidel kujutanud ka Dennis Hopperit ja Nicole Kidmani.

Tsenseerimata fotot aktimaalist vaata SIIT.