Melania Trump on pärast abikaasa viimast seksiskandaali madalat profiili hoidnud, hiljuti maksis Donald Trump endisele pornostaarile Stormy Danielsile 130 000 dollarit, et viimane ei räägiks meediale väidetavalt abielu ajal toimunud vahekorrast.

Trumpi ja Danielsi vaheline intiimne tutvus sai väidetavalt alguse 2005. aasta juulis. Abielu Melaniaga sõlmiti samal aastal ja paari ühine poeg sündis 2006. aastal, Trumpi esindajad on kõik süüdistused tagasi lükanud.

Melania esindajad on pärast seksiskandaali vaikinud, samuti ei ole teda koos USA presidendiga viimasel ajal nähtud. Laupäeval möödus aasta Trumpi ametisse astumisest, Melania postitas sel puhul aga Twitterisse ja Instagrami tähendusrikka foto. Nimelt on ta seal koos ühe sõduriga, Donald Trump puudus pildilt sootuks. Samuti ei maininud esimene leedi kordagi Donald Trumpi, kui ta oma suurepärast aastat meenutas.

"Aasta oli täis imelisi momente. Ma olen nautinud hetki koos inimestega, kellega on mul olnud rõõm kohtuda, nii meie suurepärases riigis kui ka välismaal," kirjutas Melania pildi juurde.

Ameerika esileedide ajalugu uuriv Kate Andersen Brower sõnas, et Melania otsus mitte abikaasaga Šveitsi Maailma Majandusfoorumile minna on veider mitmetel põhjustel.

"See on äärmiselt ebatavaline, me ei ole sellist paari varem näinud. Mulle meenub Hillary Clinton, kes oma abikaasaga tema kõige pingelisemal perioodil igal pool kaasas oli. See on omamoodi esimese leedi võim presidendi üle, me ei ole pärast Clintoneid nõnda ärevat olukorda tunnistanud," sõnas Brower.

Üleeile oli Trumpide pulma-aastapäev, kumbki neist ei maininud seda oma sotsiaalmeedia kanalites.