Aastate jooksul on rokkari Ozzy osbourne'i tütar Kelly olnud meedias väga avameelne oma kaaluprobleemidega, kirjutab The Daily Mail.

Viimase aastaga 30 kilogrammi alla võtnud lauljatar on tänaseks juba korduvalt teinud mitmeid muljetavaldavaid etteasteid punastel vaipadel, näidates nii paranenud stiilitunnetust kui ka kahanenud ümbermõõte.

Jätkuvalt piisavalt kurvika kehaga Osobourne rääkis ajakirja Cosmopolitan kehateemalise eriväljaande kaaneintervjuus, et hoolimata oma kaalulangusest ning paranenud enesetundest ei saa temast ilmselt siiski kunagi inimest, kes vaatab ennastimetlevalt peeglisse ja mõtleb, et "oh, küll ma ikka olen kuum!" - ega tahagi selline inimene olla!

"Ma õppisin ennast austama ja armastama. See on miski, milleks ma varasemalt võimeline ei olnud," rääkis ta ajakirjale.

"Eelmise aasta Emmy'de galal tundsin end esimest korda elus hästi. Panin kleidi selga, vaatasin peeglisse ja hakkasin rõõmust nutma," sõnas ta.

Kaanefotodel poseerib Kelly plikalikes roosades ja oranžides bikiinides ning näeb tõepoolest välja tervem ja värskem kui kunagi varem.

"Inimesed arvavad, et olen õnnelikum, kuna võtsin kaalus maha. See pole tõsi - ma pidin kõigepealt ennast armastama õppima. Kaalulangus oli vaid üks hea osa sellest suurest tööst, mis ma enda kallal pidin tegema," rääkis Osbourne ning paljastas, et käis koguni teraapias, et enda hingeelus korda luua.

"Kui tahad oma keha muuta, siis ei saa loota ainult dieedile, vaid tuleb õppida selgeks terve uus eluviis. See pole lõbus ega saa kunagi olema, aga on hämmastav, kui kiiresti keha muutub," rääkis Kelly, kes enda sõnul ei keela endale mitte midagi, kuid tarvitab kõike mõõdukalt ning teeb nüüd iga päev trenni.