Kui Jennifer Aniston on Ameerika kullake, siis tema poolvend on tõeline mässaja. AJ on Jennifer Anistoni isa, vana seebiooperi näitleja John Anistoni ja tema teise naise Sherry Rooney poeg. AJ oli viimati avalikkuse ees, kui ta oli 14, peale seda on poiss lausa äratundmatuseni muutunud. Nüüdseks on ta 24-aastane ning ta jäädvustati patseerimas tõeliste punkarite festivalil Burning Man, mis toimub keset kõrbe. Sinna lähevad punkarid ning eneseväljendajad. Seal kõnnivad inimesed alasti ringi ning tarvitavad päev läbi narkootilisi aineid, vahendab The Daily Mail.

Kui festivalil taheti AJ'd intervjueerida vastas ta tusaselt: "Põhikoolist alates on mind painatud küsimustega Jenniferi kohta. See on mind aastaid närvi ajanud. Ma ei kommenteeri!" Kui temalt päriti, kas ta räägiks oma kuulsast õest, vastas ta: "Mitte kunagi!"

Alex John'i lähedane sõber rääkis väljaandele MailOnline, et talle ei meeldi rääkida oma õest. "Ma ei tea milline suhe tal oma perekonnaga on, aga ma arvan, et tema isa aitab teda siiani rahaliselt, kuid ta ei räägi nendest ega Jenniferist mitte kunagi."

"Talle meeldib loodus ja matkamine ning ta hoiab kaugele eemale meediast ja Hollywoodi glämmist. Ta käib harva Sanata Cruz'is ning kui käib, siis ainult perekonnal külas," sõnas sõber ning lisas: "Ta on väga loov inimene, ta teeb kõik oma riided ise ning ehitab väga palju."

Igatahes saladuslikku ja end avalikkuse eest peitvat Jennifer Anistoni looduslapsest venda näed SIIT!