Roosa on värv, mille kannavad välja vähesed naised, kuid ideaalses vormis Kätlin Maranile pole see probleem. Maran püüdis Jaan Tootsi ja Eve Kirsi pulmas pilke kui üks kõige kaunimalt riietunud külaline. Kätlini roosat tualetti kaunistas lihtsa lõikega kerge mantel, mis lubas omakorda särada kallitel aksessuaaridel.

Kõik vajaliku, mida pulmapeole kaasa võtta, oli Kätlin mahutanud oma stiilsesse beebiroosasse Chaneli kotti. Tegemist on haruldase kotiga Mini Caviar Flap Bag, mille hind algab uuena 3000 dollarist. Kasutatult algab selle käekoti hind 2000 dollarist. Chaneli kotid on investeering, mille hind ajas ei lange, vaid tõuseb. Pole kahtlust, et ärinaisena teab Maran seda väga hästi.

Lisaks kandis Maran pulmas Valentino Rockstud kingi, mis on juba pikka aega olnud maailma fashionistade seas tõeline hitt. Sellised kingad maksavad vähemalt 1000 dollarit või enamgi. Marani kingad teeb eriliseks tõik, et tegemist on mitmevärviliste jalavarjudega: kontsad on Tiffany-sinised, samal ajal kui rihmad on omakorda värvilised.

Väärib märkimist, et Kätlini riietus laulatusel vastab igati etiketile. Kuigi naine hakkab silma, ei varjuta ta oma valikutega kuidagi pruuti. Publik aplodeerib Maranile!

VAATA GALERIID: