Stig ja Silver Rästa

Eesti eurolaulik Stig Rästal on vend Silver, kes muusikamaailmast sugugi eemal ei ole, nimelt on Silver Rästa näiteks Trafficu helimees, kes oma vennaga pidevalt kaasas tuuritab. Mees kandideeris hiljuti ka aasta helimehe tiitlile Eesti Fonogrammitootjate Ühingu korraldatud muusikaettevõtluse ahinnagalal.

Pildil: Kristjan Vardja, Stig Rästa, Silver Rästa ja Elina Born

Elina ja Fred Born

Elina (20) ja Fred (28) on lähedased. Lausa sedavõrd lähedased, et üürivad koos korterit. Neil on sarnased suured silmad ja aval naeratus. Nad on parimad sõbrad, kuigi kõrvalt võib paista teisiti. Fred oma kehaneetide, tätoveeringute ja omapärase soenguga torkab juba kaugelt silma, aga tagasihoidliku olemisega Elinat ei pruugi märgatagi. Nad ütlevad, et erinevat verd ja temperamenti neis jagub.

Fred on jumestuskunstnik, kes igapäevase tööna teenib raha kokana.

Fred ja Elina Born

Birgit Õigemeel ja õed

Birgit Õigemeel ja tema õed Kairi, Sigrid ja Reelika tegid oma lavadebüüdi saates "Laulupealinn", kus nad Spice Girlsiks kehastusid. Ilmselgelt on kõikidele Õigemeele-õdedele laulupisik kaasa antud, kuigi just Birgit seda enim avalikult demonstreerib.

Lenna ja Raido Kuurmaa

Lauljanna Lenna Kuurmaal on vend Raido, kes tegutseb särgifirma Heavy Mental ridades. Kuigi muusikaga Raido ise avalikult ei tegele, oleme kindlad, et hea muusikasoon ning -maitse on kaasa antud tallegi.

Anu Saagim ja Gea Muru

Anu Saagimi õde Gea Muru, kes töötab SA Eesti Antidopingus, on bravuuritar Anu Saagimist 15 aastat noorem. Väliselt pole Anu ja Gea kuigi sarnased, kuid tõelised kaunitarid on mõlemad.