Eesti Missis Estonia 2016 Anna Tõnissaar on 32-aastane kahe tütre ema. Kolm aastat tagasi tema elu muutus üsna kardinaalselt. Koos oma sõbrannaga asutasid nad heategevusfondi Südamete Soojus. Selle aja jooksul on nad korraldanud mitmeid üritusi lastekodude ja Mustamäe Lastehaiglas viibivatele lastele, aidanud Autistika keskust ja avanud relaksatsioonitoa erivajadustega laste koolis. Juba teist aastat korraldavad nad 25. oktoobril heategevuskontserdi, mille tulu läheb vajajate aitamiseks. Kui ta tahtejōuga vōttis alla 12 kg, siis sai ta tōestuse, et igasugune ime on sinu enda kätes. Kōige tähtsam on usk, et sa suudad hakkama saada. Vabal ajal sōidab jalgrattaga, mängib flööti ja kirjutab luuletusi. Igapäevatööks on olla projektijuht Sportkid firmas. Pikkust 173 cm.

Missis World Estonia tiitli vōitis Kersti Pettai. Ta on 30-aastane Viljandi naine. Ta on lōpetanud Tartu Ülikooki Pärnu Kolledzis Sotsiaaltöö Korralduse rakenduskõrghariduse aastal 2007. Ōppimise ajal töötas vanem ōena. Praktika SOS Lastekülas jäi hinge ilmselt kogu eluks. Armastab väga oma praegust tööd meelelahutuse ja ilu vallas. Tegeleb kaamera ees nii näitlemisega kui astub üles ka modellina. Kaamera taga on aga grimmikunstnik. Väga avatud ja rōōmsameelne naine, kes on seljakotiga reisinud läbi terve Euroopa. Vabal ajal tegeleb tervisespordiga vōi loeb raamatuid. Aastaid tagasi on osalenud isegi Eesti Miss Bikini vōistlusel. Pikkust Kerstil 181 cm.

Publikumissi tiitli sai Hanna Utsar. Ta on 33-aastane kahe lapse ema (tütar 14a ja poeg 5a). Elab ja toimetab Tartus. Terve elu on armastanud teha sporti, kooliajal mängis võrkpalli, hetkel meeldib joosta ja tegeleda rühmatreeningutega. Tartu Ülikoolis omandas füsioteraapia eriala ja töötab Tartu Ülikooli Kliinikumis neurokirurgia osakonnas füsioterapeudina. Lisaks armastatud tööle on teda alati huvitanud ka ilumaailm. Koolieas sai käidud Sixtina moekoolis ja kaval esinetud isegi modellina. Armastab perega reisida ja harrastada aktiivset puhkust. Alati naerusuine ja rōōmsameelne naine, kellele meeldivad erinevad väljakutsed elus, et siis läbi uute kogemuste midagi juurde ōppida. Ta on 175 cm pikk.

Eesti Missis Estonia 2016 Missis Šarm tiitel läks tōeliselt naiselikule ja veetlevale kandidaadile, kelleks oli Jana Haas. Ta on 46-aastane naine, kellel on viis last. Kaks nendest on täiskasvanud ja kolm veel alaealised, pesamuna saab peagi kuue aastaseks. Ta töötab mehega koos perele kuuluvas salongis massöörina. Vabal ajal käib paar korda nädalas jooksmas ja eelmisel sügisel läbis isegi poolmaratoni. Sellel aastal on eesmärgiks seatud juba täismaraton läbida. Peab väga lugu tervislikest eluviisidest ja jälgib hoolsalt, et kogu pere toituks ka tervislikult. Pikkust 173 cm.