Päeval tuleb Delfisse ka suurem forograafi poolt pildistatud fotogalerii! Kohal oli palju tuntud kultuuriinimesi ja ühiskonnategelasi.

Tegu oli viimase võimalusega nii vilistlastele, üliõpilastele kui linnarahvale värvika ajalooga koolimaja veel kord keldrist pööninguni näha. Maja oli sel korral avatud läbi kõigi korruste: klassid, raamatukogu, freskodega kaetud keldrikäigud. Üles astus festivali-jagu bände ja DJ’sid. Peol esitleti ka samal päeval ilmuvat EKA bändide kogumikplaati “EKA Muusika Fond”.

Kell 21 avas peoõhtu rektor Signe Kivi ning edasi olid lavad bändide päralt. Nii aulas kui raamatukogus astusid õhtu jooksul üles Pära Trust, Kukerpillid, Röövel Ööbik, Luarvik Luarvik, Lu:k, Zahir, Ki wa ja Andres Lõo.

Lemmikplaatidega läbi aegade tulid kohale Hardi Volmer, Janek Murd, Erkki Tero, Holger Loodus, Aivar Tõnso, Alari Orav, QBA ja paljud teised.

Kõige ülemisel korrusel taaselustati legendaarne bändide prooviruum ja peopaik “Heven”, kus õhtujuhtideks Erkki Tero ja Janek Murd. Näitamisele tulid rariteetsed Pära Trusti tummfilmid ning Hardi Volmeri animatsioonid; installatsioonide ja kunstiprojektidega astusid üles mitmed tudengid ja vilistlased.