QOQO: Kas soovitad teha QOQO pildiseeriat ka teistele n-ö uutele modellihakatistele?

Hedi: Kuna minu jaoks on see pigem lõbus väljakutse, siis kindlasti julgustaksin tagant kui keegi tuleb küsima, et kas tasub. Muidugi, mina ise olen nõus minema ainult kuni topless, sest ma tunnen, et see „vürtsitab“ piisavalt ja „kaugemale“ ma ei lähe. Kuna tänapäeval on juba nii levinud, et meil on toplessdiskorid, -autopesijad jpm, siis see ehk ongi mind julgustanud või tekitanud arvamuse, et see ei ole ju teab mis kohutav või uskumatu tegu.

QOQO: Rääkides sinu keha tugevamatest külgedest, siis mis need oleks?

Hedi: Ise pean oma tugevamateks külgedeks tagumikku ja pikki jalgu.

QOQO: Siin ei saa kohe üldse vastu vaielda! Räägi, miks just relvad ja tanksaapad, aga mitte õrn tuhkatriinu hotellitoas linade vahel?

Hedi: Aga see on ju fun. Mulle meeldib selline ohtlik ja adrenaliini täis eluviis. Ja see, et sain ise macho-tüdrukut kehastada, pani mind väga seksika ja enesekindlana tundma.

QOQO: Kas oled päris elus ka selline macho?

Hedi: See on ehk nii ja naa... Päris relvakogu mul kusagil kodus seina taga ei ole, aga üsna tugeva iseloomuga olen küll, mis on muidugi vahelduvalt, kord positiivne, kord negatiivne.

QOQO: Millega muidu tegeled?

Hedi: Igapäevaselt käin tööl, teen trenni niipalju kui võimalik ja tunnen niisama elust mõnu.

QOQO: Kuidas Hedi tavaliselt elust mõnu tunneb?

Hedi: No mulle näiteks meeldib väga käia väljas tantsimas. Kuna praegu on kätte jõudnud suvi ja ma olen Pärnust pärit, siis muud ju ei olegi vaja, et elu mõnus ja ilus oleks. Suvi, Pärnu ja toredad inimesed sinu ümber.