Lisaks anti orden ka Keira vanematele ja tema abikaasale James Rightonile. Uhke ordeni pani Keirale rinda Wales’i prints Charles.

Prints Charles annab Keira Knightleyle ordeni

Keira mees James Righton rikkus oma riietusega aga rõivaetiketti, sest ta ei kandnud lipsu. Üritusele oodatakse inimesi viisakas riietuses ja kuigi aastate jooksul on reeglid muutunud vabamaks, siis lipsu peaks mees ikka kaela panema.

Keira Knightley abikaasa ja vanematega

Keira töötas 2014. aastal koostöös mittetulundusühinguga Oxfam, et aidata Lõuna-Sudaanis elavaid inimesi. Nimelt olid nigelad elutingimused sundinud oma kodudest lahkuma ligi 1,5 miljonit inimest.

“Nad armastavad oma lapsi nagu meie. Ka nemad soovivad oma lastele haridust, kindlat kodu ja vabadust turvalises keskkonnas ringi joosta,” rääkis Keira sellel ajal peetud kõnes.

Keira lisas, et vanemad on sunnitud vaatama, kuidas nende lapsed mängivad kanalisatsiooni ääres, sest neil lihtsalt pole kuskil mujal mängida. Täpsemini külastas Keira koos Oxfami inimestega Jongleis asuvat laagrit.

Andekas näitlejanna Keira Knightley on mänginud näiteks linateose "Kariibimere piraadid" erinevates osades, aga ka filmides nagu "Armastus on see...", "Ära lase mul minna", "Lepitus" ja "Uhkus ja eelarvamus".