Finaalis võistlesid omavahel ligi 70 õpilast kaheksast koolist ja osalejate eesmärk oli olla jäljendatavale lavaliselt võimalikult sarnane. Konkursi korraldaja Pirita Majandusgümnaasiumi huvijuht Eve Reinola sõnas, et jäljendamist võetakse tõsiselt ning vaeva nähti nii grimmitoas kui ka riietusega. „Eriti avaldas muljet noorte julgus ja lavaline olek, millest oli näha, et esinemine tuleb südamest,“ rääkis korraldaja.

Võistlus toimus kahes kategoorias. Mini Stari tiitlile võistlesid 1.-6. klassi õpilased ja võitjateks osutusid Westholmi gümnaasiumi 6. klassi tüdrukud, kes esitasid Nancy Sinatra lugu „These Boots Are Made for Walkin´“. 7.-12. klassi õpilaste seas viisid Rising Stari tiitli koju Tallinna Inglise Kolledži 12. klassi neiud, kes tõid lavale Bruno Marsi ja tema „Uptown Funki“.

Tallinna koolinoortele suunatud eelvoorust võttis sel aastal osa 130 õpilast kümnest koolist. Finaalvõistlusel tulid esitlusele näiteks Raul Sepper, Ithaka Maria, Michael Jackson, Madonna ja Cyndi Lauper, kuid ka Electro Velvet, Flo Rida, Beyonce, Ariana Grande ja Bruno Mars.

Staarijäljenduskonkursi Rising Star eesmärgiks on elavdada laste loomingulist initsiatiivi, fantaasiat, arendada esinemisjulgust ja – oskust ning tugevdada sidemeid erinevate koolide õpilaste vahel.

Auhinnalaua eest hoolitsesid Tallinna Haridusamet, Pirita Linnaosa Valitsus, Kuulsaal, Megazone, Maanteeamet, Tallinna Teletorn ja Carolina Tantsustuudio.