Kui Publiku toimetaja ja kaameramees kohale jõudsid, oli suur sagimine juba alanud. Kalevipoja põik 10 asuvas räbalas nõukahõngulises korteris võeti eelmisel päeval üles tubased kaklusstseenid ja ülekäte läinud peokaadrid ja nüüd oli vaja võtta kokku kogu ramm, et paarikümnekaardise külmaga Kotka sillal kakelda. Asjaga oli ka omajagu kiire, sest korter, kus meeskond pesitses, oli hiljuti maha müüdud ja uus omanik nõustus võtteperioodi vaid mõne päeva võrra pikendama.

"Nullpunkti" peategelast kehastab Märt Pius, kes külmas ja kõledas öös pidi filmikaamerate ees armukolmnurgast tingitult mõõtu võtma Lasnamäe pätipealiku Zaiidiga, kelle rolli täidab oma elu esimest filmikogemust ammutav räppar Suur Papa ehk Uku Arop. Süžee kohaselt viskab Piusi tegelaskuju silma Zaiidi pruudile ja teenib sellega pätikarjalt karmi karistuse.

Produtsent Evelin Soosaar-Penttilä sõnul algasid seriaalivõtted juba läinud sügisel ning jätkuvad kevadel. Režissööriks on Mihkel Ulk ning eetrisse jõuab 6-osaline seriaal kas käesoleva aasta detsembris või järgmise aasta jaanuaris. Näis, kuidas võtetega läheb. Olgu öeldud, et eelpool kirjeldatud stseeni salvestamine võttis aega mitu-mitu tundi ja filmimeeskond pääses koju alles varajastel hommikutundidel. Aga materjal oli iga sekundit väärt!

Vaata pilte!