Noored tutvusid filmiprojekti kallal koos töötades ning otsustasid 3. juunil randa jäätist sööma minna. "Me naljatasime abiellumise teemadel ning poolteist kuud hiljem olemegi kihlatud," tõdesid noored justkui ühest suust.

Adele ja Markus tunnistasid, et armuvad teineteisesse igal hommikul aina uuesti ja uuesti.

Fotograaf Siiri Kumari, kes kihlust jäädvustas, oli tegelikult osa suuremast masinavärgist, sest kaks nädalat enne sessiooni pöördus tema poole Markus plaaniga Adele endale naiseks paluda. Nõndaks saigi paika suurem siht ning noored hakkasid detailselt asju organiseerima.

Välja valiti pisut kõrvalisem rabalaugas ning imeline vaatetorn, mille kaunistamiseks lõi vaimustavad lilleseaded florist Ahti Lyra. Ahti andis noortele ka hanemuna, mille sisse Markus kauni Eliise Maari disainsõrmuse peitis.

Nõndaks maskeeritigi kihlusfotode sessioon esiti hoopis sünnipäevasessiooniks ning Adele ei osanud Markuse üllatust aimatagi. Rabas ringi jalutades poetas Markus sõrmusega muna juba eelnevalt sinna sokutatud linnupessa ning jäigi üle vaid oodata, millal jalutuskäik õige kohani viib.

Hetk käes, avastas Adele linnupesa ning esiti tundis ta pisukest hämmeldust. "Siin on jaanalinnu muna, miks te üldse üllatunud ei ole," oli ta fotograafi ja oma kallima poole vaadates segaduses. Sel hetkel rääkis Markus oma väljavalitule pikalt oma palavatest tunnetest, tegi abieluettepaneku ning sai soovitud jaatava vastuse.

Õnne noorpaarile ka Publiku toimetuse poolt!