Chloe on plastilise kirurgiaga laskunud lausa äärmustesse, lastes endalt eemaldada roideid, et oma pihta ülipeenikesena hoida, vahendab The Sun.

Üks Chloe lähedane sõnas, et naine on haaratud ideest välja näha nagu nukk ning ükski uus operatsioon ei ole piisavalt head tulemust andud, mistõttu ta teeb neid aina uuesti ja uuesti.

“Tal on kohutavalt tugev keha düsmorfia — vahet pole, kui kõhn ta on, ta tunneb alati, et peab olema veelgi väiksem,” lisas sama allikas.

Chloele otsa vaadates on näha, et ta on oma nägu Botoxiga turgutanud, suurendanud huuli, läbinud ninaoperatsiooni, paigaldanud kunstrinnad ning lasknud enda taljet ja reisi vormida.

Perekonnale lähedalseisev isik täpsustas, et Chloe ema Olivia on tütre pärast väga mures ning arvab, et tal on ilukirurgiasõltuvus. “Olivia ütleb, et tütrel on sõltuvusele kalduv isiksus ning ilmselt maadleb ta nüüd ilukirurgia küüsis,” lisas perekonnatuttav.

Väidetavalt eitab Chloe igasuguseid protseduure, ent naise fotosid jälgides on näha tugevaid inimkäe mõjutusi tema väljanägemises.