Angelina Joliest lahku läinud 53-aastane hurmur on viimastel kuudel avalikkuse eest eemal viibinud ning lukustanud end oma Los Angeleses asuvasse kunstistuudiosse, vahendab Daily Mail. Paparatsodel õnnestus staar siiski kinni püüda ning värsketelt piltidelt paistab, et Pitt on märgatavalt kõhaks jäänud ja tõele au andes pole ta juba ammu nii hea välja näinud! Vaata pilte väljaande Daily Mail Veergudelt!

Brad Pitt astus rambivalgusest kõrvale, et veeta aega briti kunstniku Thomas Houseagoga, kelle juhendusel mees hetkel üht salapärast skulptuuri loob. Kuulduste kohaselt veedab kunstiprojekti kallal nokitsev Brad oma stuudios umbes 15 tundi päevas ja kuulab melanhoolsetest paladest koosnevat playlisti.

Mehe kaalukaotus võib samuti olla seotud ettevalmistustega tema naasmisele suurele ekraanile. Nimelt algavad juulis tema järgmise filmi "Ad Astra" võtted. Brad kehastab ulmeteoses autistist inseneri, kelle isa ta noorest peast hülgas ning Neptuunile maavälist elu otsima põrutas. Pitti karakteril tuleb täiskasvanuna päikesesüsteemi rändama minna, et oma isa viimaks üles leida.