Kõrvadele pakkus oma ilusate lauludega puhkust hõbehäälne Rosanna Lints. Silmailu eest hoolitsesid TTÜ Tantsutüdrukud Sportlandi ja Mötivi uute kollektsioonidega, Haremi neiud, kes esitlesid Montoni ja Naomi parimat valikut ning Seppälä ja Sketchersi uusimat noortemoodi näitasid Carina Tantsukooli tüdrukud.

Ürituse peakorraldaja Kai Ilp tunneb rõõmu selle üle, et tegemist polnud vaid tavalise moedemmiga: "Esimest korda Eestis demonstreerisid teiste kõrval riideid ka erivajadustega ratastoolilapsed, kelle jaoks oli see väga tore kogemus. On oluline, et inimesed võtaks neid kui võrdseid, mitte võõrkehasid. Rõõmupisar tuli silma, kui kogu publikum plaksutas neile demonstratsiooni ajal kaasa!"

Kai Ilbi sõnul on tänuväärt, et suur kaubanduskeskus nagu Kristiine võttis ette ning palus korraldada sellise toreda ürituse koolialguse puhul. "Oma õla panid alla mitmed Kristiine Keskuse kauplused ja toidukohad ning tahame neid selle eest ka väga tänada. Suure töö tegid ära ka meie Aeroobikakuningannad Sandra Raju ja Katrin Väli, kes seadsid koreograafiad moeshowde liikumistele. Tänu ka Terje Treimannile, kelle noored samuti showdes kaasa lõid" sõnas kogenud ürituskorraldaja Ilp rõõmsameelselt.

Vaata täisgaleriid WEEKENDIST!