Kõigest 10 aastat tagasi oli Ksenija Sobtšak üks skandaalseimaid inimesi Venemaal. Sobtšak osales tihti intrigeerivates fotosessioonides ja poseeris julgelt poolpaljalt. Ühe sessiooni pildistas üles tuntud fotograaf, laulja ja näitleja Aslan Ahmadov. Pärast mitmeid aastaid on Ahmadov lõpuks avaldanud intrigeerivad kaadrid Sobtšakist, mis Venemaa sotsiaalmeedia kihama lõi, vahendab StarHit.

Poolpalja Sobtšaki pildid on üles võetud provokatiivses stiilis. Ksenija poseerib vanglas ning ühel pildil kannab isegi käeraudu, millega ta on trellide külge kinnitatud.

Mitmed sotsiaalmeedia kasutajad ei tundnud algselt äragi, et tegu on sama naisega, kes oli vaid paar kuud tagasi Venemaa presidendikandidaat.

Ksenija ise ei tahtnud aga 2005. aastal tehtud pilte kuidagi kommenteerida. Ta on endise skandaalitarina harjunud kriitikaga ja ilmselt üritab provokatsioonidele mitte vastata. “Arvestades viimaseid postitusi ja kommentaare, meeldisid fotod paljudele minu jälgijatele 2005. aastal tehtud fotosessioonist. Ja mäletage — see on kõigest kunst,” kommenteeris teemat fotograaf Aslan Ahmadov.