Pärnust pärit Andrei Korobeinik avaldas lootust, et uue põlvkonna bussid jõuavad ükskord ka tema kodulinna liinile. Anne Veski tõdes, et kuigi tema nimeline istekoht hakkab nüüd liikuma Tallinna ja Tartu vahel, siis enim on ta sõitnud Lux Expressiga hoopis Peterburi suunal. Jüri Pootsmanni jaoks on aga Lux Expressiga sõitmine veel avastamist ootav kogemus, sest tema kodukülla Raikkülla sõidavad ainult valla bussid. Tanja Mihhailova meenutas, et on kõige rohkem sõitis ta bussiga Tartu vahet siis, kui osales Vanemuise etenduses ning avaldas lootust, et teda varsti taas sinna kutsutaks. Kui teised valisid endale nimelise koha Lounges olevate üksikute istmete hulgast, siis Daniel Levi Viinalass otsustas kahe kõrvuti asetseva istme kasuks, et oleks parem koos abikaasaga sõita.

Lux Express Lounge bussid tõstavad ühistranspordi kvaliteedi uuele tasemele ning pakuvad Tartust pealinna reisijatele seninägematut mugavust. “Uued tipptasemel bussid on tehtud Lux Expressi eritellimusel, et pakkuda reisijatele veel paremat reisikogemust, rohkem privaatsust ja mugavust, mida ei ole Eesti siseliinidel seni pakutud,” ütles Lux Expressi juhatuse esimees Hannes Saarpuu.
“Meie eesmärk on luua kõik tingimused, et bussisõit oleks nauditav. Meie bussides veedetud aeg ei ole kindlasti raisatud aeg, sest seda saab kasutada nii tööks kui puhkamiseks või meelelahutuseks. Selleks on meie uutes bussides loodud kõik võimalused,” lisas Saarpuu. Uue kontseptsiooniga bussid hakkavad reisijaid teenindama Tartu-Tallinn liinil alates 18. aprillist.