Noored pidasid klubis Hollywood suursuguse peo, kus nad tähistasid koos sõprade ja tuttavatega oma hiljutist ja üpriski ootamatut kihlust. Ööklubis pidutsenud paarike nautis teineteist ning tähelepanu.

Peol esines Eghert tantsukavaga, mille lõpus tegi ta unustamatu žesti, kinkides Daisile kihlasõrmuse. Noored jagasid üksteisele terve õhtu õrnusi ning suudlusi. Samuti lõigati koos lahti hiiglaslik tort.

Eghert-Sören Nõmm on noormees, keda Eesti üldsus teab juba nelja aastasest peale, kui ühte andekat tantsupoissi, kes on oma ema tantsu- ja moekooli Sixtina kasvandik. Varasemalt on Eghert suhtes olnud Getter Jaaniga, kellele on ta pikalt tantsupoisiks olnud ja käis koos temaga isegi Eurovisioonil Eestit esindamas. Hetkel töötab noormees SIXTINA tantsu- ja modellikoolis tantsutreenerina ja on ka endanimelise tantsutrupi "Sir N" treener ja koreograaf.

Egherti kihlatu Daisi Normak on öölokaali Hollywoodi turundusjuht. Kuid ka Daisi on tuntud tantsija. Aasta aega tagasi asutas ta Eestis ainulaadse burleskistuudio nimega Tallinn Burlesque.

Noored on koos juhtinud ja teinud mitmeid tantsutrenne- ning projekte. Hiljuti filmisid nad koos dokumentaalfilmi erinevatest tantsustiilidest.

Publik soovib paarile õnne ning ootab pulmakellade helisemist!