Edetabel, mis algab kõige "vaesemast" rikkurist ja lõppeb kõige rikkamaga:

Iskender Halilov - See maiustuste taldrikut haarav veidi kurva moega mees on Aserbaidžaani päritolu investeerimispankur, kellele kuulub ettevõte IRS Holding ning kelle varanduse suurust keegi ei tea, kuid kõnekaks faktiks on ainüksi juba asjaolu, et eelmisel aastal ostis ta endale 85 miljoni dollari eest hotelli. Päris julge investeering!

Leonid Esterkin - See ruudulise särgiga ning pahuralt oma abikaasa kõrval kõndiv lätlane on kohaliku majandusväljaande IR andmeil üks Rietumu Banka omanikke. Oma 65 miljoni lati ehk 114 miljoni dollariga on ta rikkuselt 2. mees Lätis, temast rikkam on vaid Ventspilsi linnapea Aivars Lemberg, kellel on 130 miljonit latti ehk 229 miljonit dollarit.

Juri Šefler - tegu on ühe noorema härrasmehega selles pingereas, kes vastutab selle eest, et terve Läti ning selle ümberkaudsedki riigid saaksid alkohoolsete jookidega piisavalt varustatud. Tema varanduse suuruseks hinnatakse 500 miljonit dollarit ning majandusväljaande Forbes andmeil on tegu Venemaa rikkuselt 200nda ärimehega.

Boriss Zingarevitš - See aasiapäraste näojoontega Vene päritolu mees taipas ära õige hetke, mil hakata tselluloosi puhtaks kullaks muutma. Zingarevitš on teisisõnu paberitootja ja turuliider, kellel majandusväljaande Forbes andmeil on 650 miljonit dollarit, mis asetab ta Venemaa rikkurite edetabelis 148.kohale.

Valentin Buhtujarov - Näeb välja nagu mustkunstnik, aga tegelikult ei ole. See kelmikas härra on Venemaa ühe suurima ettevõtte "Sibuglemet" asepresident ning hõivab Venemaa rikkurite pingereas 146.kohta 650 miljoni dollari suuruse varandusega.

David Jakobašvili - Vanaisa, sina või? Ei, hoopis üks üsna tagasihoidliku moega härra, kelle kulunud vestist ja kurguni üles tõmmatud pükstest pole kuidagi aru saada, et tegu on ühe Venemaa rikkama mehega. Tagasihoidlikkus on voorus -  "Bioenergia" korporatsiooni juhatuse esimehe varanduse suuruseks on 950 miljonit dollarit, mis tagab talle 106.koha slaavi rikkurite pingereas.

Oleg Boiko - Vot see on üks eriline mees. Boiko on paraolümpia sportlane, kes oma liikumispuudest hoolimata on saanud üliedukaks ärimeheks, kellele kuulub investeerimisfirma Finstar ning kelle varandust hinnatakse 1,1 miljardile dollarile, mis kindlustab talle Venemaa rikkurite edetabelis 87.koha. Ning nagu näha, siis ei sega kauneid pruute ei tema liikumispuue ega muud sellega kaasnevad ebamugavused. Money talks!

Nikolai Sarkissov - See koos pruntishuulse slaavi kaunitariga poseeriv sarmikas hallijuukseline hurmor on Vene kindlustusfirma RESO Garantii juhatuse liige, kes on endale kogunud 1,2 miljardi suuruse varanduse ning asub Venemaa rikkaimate ärimeeste rivistus 82.kohal.

Aras Agalarov - Nagu näoilmestki näha võib, on tegu meelelahutusärimehega. Kuid mitte ainult - Agalarovile kuulub lausa üks Venemaa suurimaid kaubandus- ja meelelahutuskeskusi Vegas, mille kogupindala on lausa 400 000 ruutmeetrit, varandust on tal 1,6 miljardit dollarit, ta on Venemaa rikkuselt 61.mees ning aastal 2011 nimetas Forbes ta Venemaa olulisimaks investoriks ja majanduskasvu soodustajaks. Sümpaatne!

Peter Aven - Pildil paremal pool asuv prillidega härra näeb veidi välja nagu Bill Gates ning eks nende nupud nokivad võrdselt, sest see Venemaa panganduskontserni Alfa Bank esimees asub oma 4,7 miljardi dollariga Venemaa rikkurite nimekirjas 27.kohal.

Leonid Blavatnik - See pisike ja kiilanev, ent Hollywoodi staaride hulgas ülipopulaarne Vene miljardär elab USAs ning ostis just hiljuti ära Warner Music Grupi. Oma filmihuvi rahuldab ta sellega, et ostis ka kõigi Mel Gibsoni filmide levitamise õigused ning tema arsenali kuulub lisaks neile veel umbes 500 filmi. Varandust on tal 11,9 miljardit dollarit.

Mihhail Fridman - Suure kõhu, piitspeenikese naise ning pildil püksilukku kinni sikutava pojaga Fridman on investeerimisfirma Afla Grupp üks omanikest, kelle 13,4 miljardi suurune varandus tagab talle Vene mõjuvõimsate tegijate nimekirjas 6.koha.

Rinat Ahmetov - Vot see on üks lõbus mees. Ning on ka põhjust, sest kes ei naeraks, kui ta oleks Ukraina rikkaim mees! Ahmetov on parlamendiliige, Donetski linna jalgpalliklubi omanik ning erinevate tarbekaupade tootmise ning energeetikaga tegelev ärimees, kelle varanduse suuruseks hindab Forbes umbes 16 miljardit dollarit.